2015. január 27., kedd

Tágra zárt rendőrszemek


Az okkult elit szexrabszolgái - Kimaradhat ebből Magyarország?

Érdekes tegnapi hír az Indexen: Rendőri hibák kedveztek a gólyatáborban erőszakoló fotósnak
A cikkből kiderül, hogy a gólyatáborok erkölcsi fertőjét leleplező botránysorozat indító eseténél nemcsak a rendőrök voltak feltűnően ügyetlenek a legfőbb bizonyíték begyűjtésénél, hanem olyan fejlemények is követték a lebukást, ami alapján felmerül, hogy esetleg a rendőrök se csak az ilyen ügyekben nem ritka hanyagságból mulasztottak. A rutinos erőszakoló perverz módon fotókat készített a megerőszakolás során, az ezeket tartalmazó SD-kártyát az illető meglepően magas körökben járatos védőügyvédje: Lamperth Mónika volt szocialista belügyminiszter férje  próbálta eltüntetni. Az eset kissé "vidéki" kiadásban emlékeztet néhány közelmúltbeli, vagy éppen zajló nemzetközi botrányra a  globális elit okkultizmussal és kultikus szexuális perverziókkal teli fülledt háttérügyei köréből és felidézi Stanley Kubrick hírhedt utolsó filmjét, melynek elkészítése talán a beavatott filmes mágus életébe került...

Kubrick nyomasztó, de nagyon érdekes és fontos filmje, a "Tágra zárt szemek" nem mindenkinek emészthető, sokak számára öncélúan bizarr és értelmetlen, amit az is indokolhat, hogy az átlagnéző nemigen rendelkezik az értelmezéshez szükséges, legalább felszínes ismeretekkel az okkultizmusról és az okkult elitekről. Az alapszinten tájékozottak számára egy jó elemzést nyújt az e téren kiváló The Vigilant Citizen három részes angol nyelvű cikke: The Hidden (And Not So Hidden) Messages in Stanley Kubrick’s “Eyes Wide Shut” ( A rejtett /és nem túl rejtett / üzenetek Stanley Kubrick "Tágra zárt szemek" c. filmjében)
 I. rész, II. rész, III.rész.

Hogy a film sztorija nem  teljesen légbőlkapott, és a globális elitfigurák körében jellemző a szexuális ragadozó magatartásformája, ami egyéb sötét bűnügyekkel párosul, abba a nyilvánosság számára legkésőbb Dominique Strauss-Kahn volt Valutaalap (IMF)-vezér szexbotránya nyújtott egy kis betekintést. Sok találgatásra adott okot, hogy vajon kik és miért adtak zöld jelzést a nemzetközi sajtó közreműködésével zajló karakter-kivégzésre egy ilyen magasrangú figura esetén, kik nyitottak tudatosan egy ablakot saját köreik e szennyes ügyeire.

A filmbeli kastély forgatási helyszínéül Kubrick nyilván szándékosan egy Rotschild-ingatlant választott. A Vigilant Citizen cikksorozata annak igazolására, hogy a világelit köreiben ténylegesen tartanak a filmben látotthoz hasonló velencei maszkos okkult szimbolikájú bulikat, egy Rotschild bárónőé mellett nem mellesleg Károly brit trónörökös és neje ilyen bulin való részvételéről is közöl egy képet, ahol a filmbelihez hasonlóan alulöltözött modell-lányok is szerepeltek. (rituális kivégzésről a sajtó nem számolt be...)

A brit dinasztia amúgy is régóta kedvenc szereplője az okkult elittel kapcsolatos összeesküvéselméleteknek, amire nem cáfol rá, hogy legutóbb Károly öccse, András herceg lett egy olyan szexbotrány célpontja, melynek sztorija Kubrick filmjét lényegében dokumentumfilmnek minősíti... Sőt, Kubrick akár használhatott volna olyan eredeti filmfelvételeket is, amilyeneket például Jeffrey Epstein, András herceg kiskorú szexrabszolgák tartásáért korábban elítélt és bebörtönzött  barátja készített elitvendégei orgiáiról a filmbeli kastályhoz hasonló luxusrezidenciáin. Nem tűnik véletlennek,hogy Kubrick filmjében az okkult elitrendezvények résztvevői közül arccal, névvel megismerhető figurák, pl. Ziegler felismerhetően zsidók, ahogy például Polanski Rosemary gyermekében is feltűnően zsidó figurák a sátánista titkostársaság tagjai. (A két rendező is zsidó származású, nem antiszemiizmus vezette őket, hanem a közegben való járatosság...) Epstein, a tipikus zsidó befektetési spekuláns milliárdos a politikai, gazdasági és tudatipari elit krémje számára rendezett (rendez) orgiákat luxusrezidenciáiban és életútjából, kapcsolatrendszeréből szinte kirajzolódik egy "ki kicsoda a Bilderberg-társaságban" útmutató. Epstein orgiáinak ügyfélkörébe tartozott a brit hercegen kívül például Bill Clinton is, Eliot Spitzer, New York állam kormányzója, olyan milliárdosok, mint Donald Trump, vagy Robert Maxwell, a tudatipar világából többek között a pedofíliától szintén nem távol álló Woody Allen, továbbá Kevin Spacey. (Az utóbbit híressé tevő "American beauty" is egy gnosztikus-alkímiai szimbolikájú film) Az okkult tematikájú filmekben játszó színészek, illetve ilyen szimbolikát közvetítő előadóművészek (inkább iparosok...) a rendezőkhöz hasonlóan többnyire jól tudják, hogy amit eljátszanak, az okkult szubkultúra valóság a globális elit köreiben, hisz bejáratosak e körökbe, ha többnyire nem is egyanrangúakként. (Gyakran rituális áldozatjelöltekként!) Polanski, Jack Nicholson, John Lennon és társaik tudatipari életműve és magánélete szétválaszthatatlanul össze van szőve az elit színfalak mögötti sötét okkultizmusával.

Kubrick filmjében a zsidó nagykutya, Ziegler barátian figyelmezteti a Tom Cruise által játszott dokit, aki hívatlan vendégként jut be az okkult szeánszra, feketemisére:


Úgy tűnik nekem, nem vagy vele tisztában, milyen bajba kerültél múlt éjjel. Mit gondolsz, kik voltak azok az emberek? Nem éppen átlagemberek voltak ott. Ha megnevezném neked őket – nem fogom megnevezni őket – de ha megtenném, nem gondolom, hogy jól tudnál aludni.”(Tágra zárt szemek)

Az erőszakkal társuló perverz szex gnosztikus, kabbalai alapú felhasználása a ranglétra szerint "felvilági" okkult alvilágban rituális jelentőségű, a Beavatás része. Pont Magyarország maradhatna ki ebből???

Az ELTE Tanító- és Óvóképző Kara gólyatáborában fotósként dolgozó visszaeső, ilyenért többször büntetett erőszaktevő, K. Sándor Szilárd védőügyvédje minapi kizárásáig Jegesy András volt, Lamperth Mónika volt szocialista belügyminiszter férje. Jegesyt a szélesebb közvélemény 2005-ben ismerhette meg a Magyar Nemzet feltűnést keltő fotójáról, amin a hivatalban levő belügyminiszter asszony férjeként Kulcsár Attilával koccintott. Kulcsár pedig az elit VIP-befektetéseinek mágusbrókere volt. Jegesyt, mint az erőszakoló védőjét most azért zárták ki az ügyből és azért gyanúsította meg a rendőrség bűnpártolás elkövetésének kísérletével négy hónappal cselekménye után, mert megkísérelte magával vinni a fotós erőszakról készült felvételeit tartalmazó memóriakártyát. (Amit a rendőrség gondosan otthagyott...)

K. Sándor Szilárd szexragadozói "karrierjével" összefüggésben szerette magát olyan jelmezekben fotóztatni, amik egyértelműen utalnak a "Tágra zárt szemek" által bemutatott okkult alvilágra:
(További képek a szexuális dúvadról, kitakarás nélkül is. A kurucinfón mellékelt, azóta törölt facebook-profilja szerint természetesen kedvencei közé tartozott Stanley Kubrick!) A fentiek alapján mindjárt nem meglepő, hogy a hazai züllött elit köreivel van kapcsolata egy visszaeső szexuális bűnözőnek, aki aljas perverzitással fotózza megerőszakolt áldozatait és magasabb körökből igyekszenek eltüntetni a bizonyítékot, akadályozni a nyomozást. A modern korban az "elit" és a "rituális célú szexuális perverziók, bűnök" fogalmai elválaszthatatlanok egymástól, nemcsak a globális multikulti centrumokban, hanem "vidékibb" országokban is. Ez a háttérhatalom Globális Faluja, melynek térképén nincsenek az elit pokoli okkultizmusától mentes "fehér foltok". A gólyatáborokat frisshús-piaccá szervező HÖK-vezetők majdnem annyira voltak egy káderóvoda növendékei, leendő elitpozíciók várományosai, mint egykor a KISZ-vezetők, tehát nem meglepő, hogy benne voltak ebben a sötét sztoriban. Kérdés, hogy a botrány kipattanása egy nem tervezett baleset-e, vagy valakik tudatosan robbantottak. A globális ügyekkel ellentétben itt egyelőre az előbbi tűnik esélyesnek.


Bónusz:

A "Tágra zárt szemek" Vigilant Citizen-beli elemzésében véletlenül belefutunk egy e körökben alapvető okkult szimbólumba, mely megjelenik a minapi párizsi merényletben támadott istenkáromló sajtóscsapat szimbolikájában is. Tom Cruise és Nicole Kidman az ultragazdag Ziegler házában karácsonyi dekorációnak álcázott Istár-csillaggal találkozik. (A legtöbb nézőnek fel se tűnhet.) Istár babiloni kultusza magában foglalt szentélybeli rituális prostitúciót és egyéb sötét rítusokat is.A nyolcágú csillag közepén a napkorong látható. A párizsi Charlie Hebdo többek között azzal is hergelte az iszlám híveit egykor, hogy újraközölte a dán Jylland Posten Mohamed-karikatúráit. A dán lap logójában található csillag érdekesen ötvözi a marxista-kommunista pentagramot, a judaizmus Dávid-csillagát (mindkét lap szerkesztői között domináns e kulturális háttér) és az okkultisták napkorongos sárga Istár-csillagát:


Mivel e többféle felforgató csillagot ötvöző hibrid-szimbólum a "reggeli lap" (morgenavisen) felirathoz társul, egyben utal a Hajnalcsillagra (Morgenstern) vagyis Luciferre is...


(Bónusz 2.: A Kubrick-filmben az okkult legfelső elithez tartozó Ziegler előneve Victor. Felmerül a kérdés, hogy a csúcsrajutáshoz, a victorrá/győztessé váláshoz csak Amerikában szükséges-e az okkult alvilágba beavattatni... Geffrey Epstein Soros György pályatársa a befektetési üzletben és a "filantrópiában" is...)

41 megjegyzés:

 1. Egy korábbi cikk kommentjei között említetted, hogy a későbbiekben kitérsz rá, miért áll érdekében ezeknek a köröknek, hogy 1.) néha napján ezt-azt nyilvánosságra hozzanak fertelmes üzelmeikből, 2.) pl. a zene- és filmiparon keresztül előrevetítsék, hogy nekik milyen elképzelésük van a világ jövőjével kapcsolatban.

  Oda be is szúrtál egy vigilantcitizenes linket, amit elolvastam és nekem az jött le belőle, hogy ez az okkult köröknek egyfajta figyelmeztetése, ami arra szolgál, hogy elmondhassák: "Mi szóltunk előre." Tehát aki ezeket látva továbbra is 'belemegy a játékba', annak ez a továbbiakban az egyéni szoc. problémája, a történelemcsinálók mossák kezeiket a 'karmikus felelősség' (vig.cit.) kérdésében.

  Majd kitérsz erre is valamelyik cikkedben? Attól függetlenül, hogy ahogy írtad, ez a gólyatáboros eset inkább véletlen balesetnek tűnik.

  Egyébként remek cikk, köszönjük szépen!

  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 2. Többet azóta se tudtam meg erről, rituális áldozatnak csak olyan felel meg, aki tudja, hogy feláldozzák.

  VálaszTörlés
 3. Mivel az egyetemek, főiskolák nálunk többnyire a balliberális/szabadkőműves söpredék patkányfészkei, ezért a gólyatáboros botrány egyáltalán nem volt meglepő. És az innen kikerülők kezében vannak gyermekeink, egészségünk, jogi ügyeink, stb. Elég risztó. Az előző köztársasági elnök lemondatásában nagy szerepük volt, na meg gyurcsány dolgozatának eltüntetésében is. Az egyetemekről, főiskolákról kikerülő szellemi elit általában balos, idegenbérenc-hajlamú. Szakterületéhez viszonylag jól ért (kommunista elődeivel ellentétben); de intelligenciaszintje alacsony, két mondatot sem tud helyesen leírni. A szabadkőműves szellemi-gazdasági elit leendő tagjainak (kontra)szelektálása már korábban, a középiskolás korban megkezdődik, különböző ifjúsági-, diákegyesületek útján, amik valahol a dollár-piramis alsóbb lépcsőfokain helyezkednek el (rotary, lions, compass, stb.).
  Elmondhatjuk: a háttérhatalom nagyon ügyel arra, hogy az ország nemzeti elköteleztettségű, kiművelt emberfők nélkül maradjon.
  Tihamérffy

  VálaszTörlés
 4. Lényegében Kazinczyék óta így csinálják, hogy akik kiművelődnek, azok az p ideológiáikat terjesszék és képviseljék. Csak korábban ezt még hazafiasságnak álcázták, egy idő óta meg nem. Bár, ha jól rémlik, egyes jobbikosok is ebből a HÖK-fertőből jöttek és volt ott kábítószeres képpel lemondatott, meg szexlistás, stb.

  VálaszTörlés
 5. A Metropolisból és Gólemből kellene most már vmi amerika remake Tim Burtin rendezésében feszesebb tempóba megvágva őket, másfélórásra.

  VálaszTörlés
 6. Ez a bejegyzés megint csak telitalálat.A háttér hatalom számára megfelelő elit kitermelését nem lehet nem elég korán kezdeni még azon áron is hogy az illető súlyos traumákon stb esik át korai gyermek korától kezdve, de szülők- akik maguk is beavatottak- vállalják ezt a "mellékhatást" hiszen ez az előmenetel elengedhetetlen útja az egész család számára akár generációkon keresztül mint a beavatás része, más részt pedig így válnak zsarolás áldozatává a gyermekeik is ha nem engedelmeskednek és bizony sokszor cinkossá is ...Az egyetemeken: az ELTE-én például- már korábban írtam más alkalommal- személyesen is ismertem olyanokat akik tagjai voltak a Láthatatlan Kollégium nevű szervezetnek mely alsó lépcsőfoka volt a világot hálóként átszövő nagy piramisnak......Egyébként -sajnos-teljes lefedettség a politikai és a gazdasági élet tekintve kis hazánkban nem is beszélve a kultúráról és a vallásról.

  VálaszTörlés
 7. Részben kapcsolódó csak, de talán nem lényegtelen:
  Nem tudok angolul, úgyhogy csak a Google fordító segítségével olvastam végig a Vigilant Citizen bejegyzéseit. Az első részben a szivárványt (ha jól értelmeztem) nem tudják pontosan "hova tenni." Illetve adnak rá magyarázatot, de talán máshonnan is meg lehet közelíteni. A szivárványnak van egy okkult jelentése, az Antahkarana, a fényhíd.
  http://akaija.com/akaija-wp/links/links/antahkarana/

  Ezt írják róla a "hozzáértők" (Blavatskyra hivatkozva):
  http://lifepress.hu/az-antahkarana/

  Éppen ezért az antahkarana hídja, amelyet a lélekhez, majd végül a szellemhez való visszatérés ösvényeként építünk, egyben az az út is, amelyen ezek az erők szembeáramolhatnak velünk. Ennek hatására fejlődni tud az emlékezetünk, az intuíciónk és a teremtő akaratunk, és egyre inkább lehetőséget kapunk arra, hogy jövendő beavatottként éljünk.
  Vagy ezt, még ugyanott:
  http://lifepress.hu/az-antahkarana-a-tudatossag-hidja/
  Mindezek a hidak és összeköttetések az antahkarana tudományának a konkrét felhasználásának az eredményei, és ez a tudomány főszerepet fog játszani az emberiség nevelésében is a következő korszakban.

  A rózsakeresztesek ezt írják róla:

  E híd nélkül nincs első kézből származó tudás.
  http://lectorium.hu/pentagram/2002-es_evfolyam/2002_3__hidkent_fekszem_a_zavaros_viz_fole

  A keleti jelképrendszerben megemlítik a sóhajok hídját is, mely a „siralom, a fájdalom, az önzés és a magány völgyébe” visz. Ezt az lefelé vezető hidat azután – így mondják – felváltja a sugárzó szivárványhíd, az ígéret hídja, melyet azok építenek, akik a tiszta fényt keresik. A szivárvány a Hétszellemből kiáradó hét sugarat jelképezi. [...] Ezek a hídépítők Isten világosságában vonulnak át e hídon, s lehozzák a világosságot az emberek világába, hogy ők is megismerhessék a lélek új birodalmát.[...] Mindazok, akikben az örök lélek tudata kifejlődhet, együttesen törhetetlen egységet, az Antahkarana-t képezik.

  VálaszTörlés
 8. Aves, Sipos Pál "táboroztatásairól" már emlegettük, hogy ugyanilyen szexmágiás beavatások voltak az okkult elitbe, pedofil homoszexszel. Weishaupték receptjének ezért volt döntő eleme az iskolai önképzőkörök létrehozása. A 48-as forradalmárcsapat és főleg írói, értelmisége mind önképzőkörösök voltak, diákkörösök. A beavatás bizony traumával jár erre látványos példa Petőfi Felhők-ciklusa, a legsötétebb, pokoli érzelmek törtek fel belőle. Csakhogy tudatosan, tudta, hogy ő mostantól Lucifert szolgálja, ez több versében megjelenik burkoltan és vállalta ezt. A Láthatatlan Kolégiumot még Comeniusék hozták létre a rózsakerszetes okkultizmus keretében, ami a modern szabadkőművesség előszobája volt. Makoveczék pedig a Magyarság Láthatatlan Szellemi Múzeumát hozták létre, ez osztotta a Magyar Örökség díjakat. Ugyanaz a banda.

  VálaszTörlés
 9. Így a Kamatozó Kincstárjegyeket az Amerikai Egyesült Államok 1933. évi értékpapír
  törvénye (a továbbiakban: Amerikai Értékpapír Törvény) szerint és adózási jogszabályainak
  megfelelően nem jegyezték be és nem fogják bejegyezni. A Kamatozó Kincstárjegyek az
  Amerikai Egyesült Államok területén kívül - az Amerikai Értékpapír Törvény ún. Regulation
  S-ével összhangban - kerülnek felajánlásra, így az Amerikai Értékpapír Törvény bejegyzési
  követelményei alól kivételt képező bizonyos tranzakciókat leszámítva a Kamatozó
  Kincstárjegy(eke)t az Amerikai Egyesült Államok területén és az amerikai állampolgárok
  számára és/vagy javára nem lehet felajánlani, értékesíteni, illetőleg továbbítani.

  VálaszTörlés
 10. Mi van ezekkel a kincstárjegyekkel?

  VálaszTörlés
 11. Schröder 2005 után távozott a politika élvonalából, gazdasági társaságoknál vállalt tanácsadói szerepet (Rothschild, Gazprom), majd átvette egy nyugat-európai-orosz konzorcium felügyelőbizottságának elnöki posztját. 2006-ban önéletrajzi kötetével jelentkezett a német politika színpadán (Döntések – életem a politikában (Hoffmann und Campe Verlag, Hamburg, 2006)).

  VálaszTörlés
 12. Rituális perverzió: http://divany.hu/stilfuresz/2015/02/06/illuminatus_orgia_es_filozofia_szakkor_madonna_uj_klipjeben/

  VálaszTörlés
 13. A köszvény, aranyat ér!

  VálaszTörlés
 14. Az újabb trónörökös születése kapcsán jutott eszembe egy érdekes adalék. A brit királyi ház férfi tagjait egyes információk szerint már a XVIII. századtól rutinból körülmetélik. Ráadásul nem holmi udvari kirurgussal, hanem az ilyesmiben járatos zsidó mohéllal végeztetik el a beavatkozást. Nem tudom, hogy ennek van-e valami köze a többször felhozott filoszemitizmushoz, de azért érdekes szerintem. Mert azt el tudom fogadni, hogy bizonyos élethelyzetekben előnyös, ha az emberfia meg van blankolva (rossz hygiéniai körülmények, katonák háború idején stb.), de azért elég nehéz elképzelni, hogy egy tejben-vajban fürösztött királyi sarj esetében erre mi szükség van, ha nincs kifejezett orvosi indikációja...

  VálaszTörlés
 15. Simicska kicsit kinyitotta a tágra zárt szemeket, ha nem kacsa, szoci-fideszes-jobbikos "elitünk" ugyanabba a kupiba jár feketemisére: http://mno24.hu/2015/10/sztarok-a-repas-prostiugy-aktajaban-ime-a-titkos-lista/

  VálaszTörlés
 16. Ez azért elég kemény... még akkor is, ha lehetett sejteni, hogy nagyjából így mennek ezek a dolgok... nem véletlen, hogy kabaré-jelenetek rendszeres témája ez a 'jelenség'. Mondjuk az első 'úiember' pozitív csalódás... nem gondoltam volna, hogy lányokkal (is) elmegy :) :)

  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 17. még két dolog jutott eszembe 1) az ilyen szemnyitogatásért az eliten belül nem jár halálbünti? vagy néha kell ennyi elszólás?
  2) már értem mi ihleti az efféle színvonalas, magas morális nivóról tanúskodó költeményeket:
  https://kuruc.info/r/6/76576/

  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 18. Ezt írtam itt az IMF-vezér ügye kapcsán, talán tudatos módszer, hogy időnként lebuktatják egyes embereiket: "Sok találgatásra adott okot, hogy vajon kik és miért adtak zöld jelzést a nemzetközi sajtó közreműködésével zajló karakter-kivégzésre egy ilyen magasrangú figura esetén, kik nyitottak tudatosan egy ablakot saját köreik e szennyes ügyeire." HAsonló a helyzet a filmekben, klipekben történő üzengetéssel. Muszáj tudatniuk az áldozatokkal, hogy a rituális feláldozásu(n)k zajlik, külüönben a szertartás nem érvényes. Ami az engedély nélküli szivárogtatásért való halálbüntetést illet, Kubrick megkapta, meglátjuk, Simicska túlsúlya mennyire rizikófaktor...
  L. Simon "költészete" a legújabb hírek fényében egyszerűen száraz próza, élménybeszámoló az elit bulijairól, amiken ő is részt vett, ezért nemigen bukhat,bármilyen disznóságot is csinál. A többiekkel együtt. Jellemző, hogy ez a bulizás a beugróü a birtoképítéshez, amire aztán van olcsón bérbevehető rabmunkaerő az állami börtönből... A verse egy az egyben leírása ilyen elitmulatságoknak: http://24.hu/kultura/2015/10/19/ejszaka-a-dobozban-lepisalnak-a-szinpadrol/?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_content=151019-NY&utm_campaign=b2b

  VálaszTörlés
 19. Ninive provokál, hé, Teremtő, nem akarsz még minket elpusztítani??? Magyar tudósító egy színpadról közönségre hugyozós, szardobálós new yorki nagyon elitklubról.
  http://24.hu/kultura/2015/10/19/ejszaka-a-dobozban-lepisalnak-a-szinpadrol/?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_content=151019-NY&utm_campaign=b2b

  VálaszTörlés
 20. Elfogadom, hogy ez áll a háttérben, de nekem egy kicsit magas... Mert hiába nyomatják a 'prediktív' filmeket, klipeket, zenéket, stb., nem hinném, hogy az áldozati 'bárányok' ettől tisztában lennének azzal, hogy éppenséggel feláldoztatnak...

  Bár ha a teológia oldaláról nézzük, lehet, hogy az áldozat valójában nem is érvényes. Mint ahogy a Sátán minden küzdelme hiábavaló, úgy az ilyen álcázott figyelmeztetések is. Azt tudom elfogadni magyarázatképpen, hogy a démomi történelemcsinálóknak fontos, hogy elmondhassák: "Mi szóltunk előre..." Mert azt HISZIK hogy ettől lesz hatásosabb az Isten elleni rebellió (hogy azt mondhassák: "Lám, teremtményeid önként szolgálnak nekünk"). Ez az ős-gőg és identitástévesztés eredménye.

  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 21. Egyetértek ! :) (Nagyszerű irás !)

  VálaszTörlés
 22. Valószínűleg nem sok köze van az előbbiekben tárgyalt karaktergyilkosságokhoz, de azért elég durva, hogy ilyenek simán megtörtének:
  https://www.rt.com/uk/319051-jacqueline-sutton-journalist-dead/
  nem valami szívderítő módon hagyta itt az árnyékvilágot...
  Hallott már valaki erről a riporternőről? Mert én csak most. És így a kivégeztetését se tudom hova tenni...

  /fortesinfide/  VálaszTörlés
 23. Ez valami figyelmeztetés akart lenni??? :-)

  VálaszTörlés
 24. Ááá... Durva lenne azért... Remélem, hogy ezt a blogot nem tekintik olyan világrengető fórumnak, hogy a szerkesztőjét elhallgattassák... Egyébként a cikkek és kommentek elmaradásán kívül hogy tudnánk meg vajon, ha mégis... :) na de ez még viccnek is rossz... a hideg futkos a hátamon...
  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 25. Tudjuk, hogy ettől sokkal rosszabb a helyzet. Ezek az emberiséget, sőt a teremtett életet akarják eltenni láb alól. Az emberiség ügyében nem is esélytelenek.

  VálaszTörlés
 26. Én azért bízom benne, hogy nem fog nekik összejönni. Nyilván az a rengeteg bárány (vagy inkább birka), aki önként teszi a nyakát a guillotine alá, menthetetlen. Ezek magukat kínálják feláldozásra. Meg ott a temérdek 'járulékos veszteség'...

  Persze senki sem tudja, hogy mi Isten terve a világgal, de ha elpusztul, akkor az az Ő tudtával és engedélyével fog történni. Biztos, hogy az ördög gonoszsága minden emberi képzeletet túlszárnyal, de képtelenségnek tartom, hogy egy teremtmény lázadása a teremtés tökéletes, isteni művét mindenestől lerontatja. Ami bizalomra ad okot, hogy Isten úgy szerette e világot, hogy egyszülött Fiát adta érte. Nyilván nem tette volna meg, ha a Megváltás ellenére az egész emberiséget eltörölhetné pusztán a gonosz hatalma. Ennek szerintem nincs értelme... Meg persze ott van két ígéret: 1) a vízözön után nem pusztítja el még egyszer a teremtést 2) a pokol kapui nem vesznek erőt az Anyaszentegyházon. Hogy hogyan kell ezeket pontosan értelmezni, azt lehet, hogy egyelőre senki nem tudja... mert most nagyon úgy tűnik, hogy a klasszikus (kényelmes) értelmezések nem helyesek. Mindenesetre ezeket az ígéreteket Isten kimondta, és biztos, hogy be is tartja. 'Juravit Dominus, et non poenitebit eum.'

  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 27. Megnéztem a True Detective 2. évadát. Ha valaki elitbulis-elitnénis filmet szeretne nézni, annak telitalálat. Roskadásig meg van rakva okkult szimbolikával... Persze az első évad sem volt kutya :)

  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 28. https://kuruc.info/r/39/153821/

  VálaszTörlés
 29. Nagy szerencse, hogy most olvasom ezt a cikket, mert 2-3 hónappal korábban elsiklottam volna ennek a bizonyos amerikai milliárdosnak, Donald Trumpnak a neve felett, aki a cikkben szerepel. :)

  A jobbikos szexlistabotrányban két név fontos: az egyik szexlistás egy alföldi evangélikus családból származik (muhaha), a másik pedig a pletyka szerint Tompó testvér bizonyos Jobbik-közeli történelmi előadásait akadályozta meg, lehetetlenítette el.

  FL

  VálaszTörlés
 30. Ebben. Bejegyzés, blog, írás, munka, mű, szerzemény, dokumentum, cikk. :) 5. bekezdés.

  FL

  VálaszTörlés
 31. Ritkán olvasom a régi bejegyzéseimet... :-) Trump egy hihetetlen átverés. A politikai PR remekműve. Pl. most hír, hogy a Goldman Sachs vezetője lehet a pénzügyminisztere,mert ő volt a kampánya pénzügyi főnöke. Trump a rozsdaövezeti volt melósok szavazataival győzött. És kik hozták létre a rozsdaövezeteket? A Goldman Sachsok...

  VálaszTörlés
 32. A te munkásságod világított rá arra, hogy Hitler is túl magasra tört egyszerű (festő)művészi hátterével (még ha az őt szeretők ezt zsenialitásával magyarázzák), így magától értetődő, hogy csak úgy nem lesz akárki az USA elnöke sem. Mindkettő mögött áll valaki/valami. Én már a te "szemüvegeden" keresztül nézem a világot, és nem lepődök meg semmin.

  FL

  VálaszTörlés
 33. Egy olyan kisebb országban, mint Magyarország se lehet senki mondjuk miniszterelnök, ha nem lenne a valódi hatalmi körök embere szőröstül-bőröstül. Nekem be se ugrott a kampány során, hogy Trump nevét is leírtam , nyilván egy cikk nyomán, de tényleg, aki nem vesz rész a Kubrick által nyilván enyhén ábrázolt szeánszokon, az szerintem nem rúg labdába semmilyen hatalmi pozícióért. HA olyan a szereposztás, akkor az okkult alvilág vagyonilag felvilági tagja törzsökös nyújorkiként a "vidéki kisemberek szószólója" szerepét játssza el. A szakértői megoldják, hogy el tudja játszani. Felépítik. Amikor valakit ejtenek, hirtelen szobalányokat erőszakol meg, vagy buziságára derül fény... Számomra képtelenség, hogy bármelyik jelöltnek drukkoljak.

  VálaszTörlés
 34. "Amikor valakit ejtenek, hirtelen szobalányokat erőszakol meg, vagy"
  Az ilyen és hasonló események egy teljen más természetű konfliktusra világítanak rá. Ebben az esetben a felség neve lett volna a kulcs csak erről nem nagyon írtak.
  Igazi bandaháború ez a szó eredeti értelmében de sajnos mára globális hatása van.

  VálaszTörlés
 35. Boccs, a név lemaradt. Csak, hogy rengeteg munkát megspóroljak valakiknek!

  VálaszTörlés
 36. http://www.veteranstoday.com/2016/11

  Tágra zárt norvég rendőrszemek... Azt egyébként nem nagyon értem az ilyen csoportos bebukásoknál, hogy miért nem zár össze (jobban) az okkult elit, ha már egyszer mindenki benne van. Vagy rivális csoportok dobják fel egymást? Olyan nehéz elképzelni, hogy a rendőrség simán felszámol egy ilyen bandát, ha mondjuk a fejesek közül is vannak érintettek... vagy csak a filmekben jön ki ilyenkor egy belső direktíva, hogy nem nagyon kellene tovább nyomozni?

  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 37. Talán a fegyelmező eszközök tárában kell ott lennie a lehetőségnek, hogy ha nem engedelmeskedsz, vagy rosszul intrikálsz, te is így járhatsz, mint e szerencsétlen társaid. Mint a Rajk-perek és hasonlók. Ez egy darvinista banda, egymást nem szeretik, eleve sötét céljaik vannak, miért ne nyírnák egymást is.

  VálaszTörlés
 38. persze, de gondolom még az irányított összeomlásnak is vannak kockázatai, hogy biztosan csak az, akkor és úgy dől-e be, ahogy eltervezték... nem kap-e más is belőle véletlenségből... dehát ezek szerint ezt a kockázatot vállalják.

  /fortesinfide/

  VálaszTörlés
 39. A múlt heti részével világosodtam meg, de az eheti rész tette fel a pontot az i-re, hogy tollat ragadjak: a How To Get Away with Murder (Hogyan ússzunk meg gyilkosságot) c. sorozat maga a nagybetűs propaganda. Eddig is le kellett volna esnie, de most lett végleges: egy hatalmas multikulti sokk. Kb. 100%-ban (!) igaz, hogy ebben a sorozatban a feketék a jók /és az áldozatok/, a fehérek a gonoszok, vagy legalábbis problémások. Ezt aki végignézi, megtudja, most ezt nincs is kedvem részletezni, csak annyit, hogy van pár fehér szereplő: az egyik megcsalta a fekete feleségét, aztán megölette azt, akivel megcsalta, ezért megölték őt. A másik fehér szereplő meleg. A harmadik spanyol fehér, de utálja az apját, és megölték a barátját, akitől gyereket vár - a lány apja ölette meg. Van még egy fehér, aki gátlástalan gyilkológép, a másikat pedig 14 éves korától erőszakolták felnőtt /fehér!/ férfiak, apját megölte. Ehhez képest a feketéknél szinte semmilyen bűn nincs. És ez a 14 évesen megerőszakolt nő lett most a főszereplő a részben (4. évad, 5. rész): hát nem az egész a 14 éves lány (aki azóta persze felnőtt, ez visszatekintés) peréről szól, amikor a pedofilbotrányban tanúként hallgatták ki? És közben a fehér gyanúsított mentegetőzik, hogy nem megy be a tárgyalása, mert fehér pénisze van. Az ügyvéd faggatja a lányt, hogy ha többen is megerőszakolták, akkor biztos, hogy a védencem is köztük volt? Biztos, hogy JÓL EMLÉKSZIK? A részben legalább 3 fontos jelenetben akkora kiszólás volt, hogy rájöttem, ezt biztos, hogy szándékosan időzítették mostanra, hogy a Wenstein-ügynek legyen aktualitása - ahogy persze a Wenstein-ügyet is most robbantották ki, tehát előre megtervezték. Nehéz erről írni, mert sok apró részlet van az egész részben/évadban/sorozatban, akit érdekel, nézze meg ezt a multikulti rémálmot.

  FL

  VálaszTörlés
 40. A Django-ban a fekete főhős minden fehért kiirt, ez a hepiend. Megjavul a világ.

  VálaszTörlés