"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2011. október 23., vasárnap

1956. október 23.

  • 1917, november, Szent-Pétervár: vezető wall streeti zsidó bankházak sokévi befektetése a bolsevik összeesküvőkbe termőre fordul, Oroszország Szovjetté válik.
  • 1945.február, Jalta: Magyarországot (más országokkal együtt) a Szovjetek kapják Roosevelttől és Churchilltől.
  • 1956, október: Eisenhover Hruscsovnak a "Forró Dróton" (e formában 1963-tól nevezik): Magyarország Szovjet belügy!
  • 1989. június: Nagy Imre és 56-os társai újratemetése, egy Szépreményű Ifjú "bátor beszéde". KIMENNEK A TANKOK, BEJÖNNEK A BANKOK. - A kör bezárul...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.crossroad.to/Quotes/communism/wall_street_bolshevik.htm

Névtelen írta...

Ha a Wall Streetről jött a pénz, akkor miért kellett vonatokat rabolni? Álca?

FL

Bobkó Csaba írta...

Az nem úgy megy! Ahhoz, hogy valakibe invesztáljon a háttérhatalom, előbb bizonyítani kell a gátlástalanságot. Lásd Kossuth életrajzát.