"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2012. május 3., csütörtök

Mikor hazudik egy hivatalos, polkorrekt vérvád-szakértő?

Amikor mozog a szája...

A tiszaeszlári vérvád-ügyet nagy eséllyel provokatív célból dobták be mostanában a köztudatba (a zsidó gyökerű háttérhatalomnak Tervei vannak, amihez "antiszemita" hangulatkeltés kell)  azonban ez nagyon hasznosan szemlélteti világunk orwelli voltát . Itt és a kollégák blogjain  mi megkíséreljük a tényeket feltárni a vérvád ügyében, még a rituális vérontás modern kori ideológusait, propagandistáit se kifelejtve. A politikailag korrekt fősodor médiumokban pedig a szereposztásnak megfelelően jólfésült, PC szakértők sulykolják, hogy a vérvád mucsai babona. A kormányközeli Heti Válaszban a "polgári"közönséget az ordas eszmék elleni "TUDÁSSAL" a kérdés igazi tudós kutatója  igyekszik felövezni, aki 8 év szorgalmas munkája eredményeként tavaly jelentette meg 750 oldalas falumonográfiáját a vérvád-kori Tiszaeszlárról.:

Heccmesterek Tiszaeszláron

„A modern jogrendszerben nincs helye a vérvádnak” – mondja a Heti Válasznak adott interjújában Kövér György.
 (Aki egyébként erősen emlékeztet Dr. Schőner Alfréd főrabbira, az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem rektorára.)  Jó, hogy a jogrendszerről egy történész nyilatkoztat ki, de e szakmában én valami tényfeltárást várnék, főleg 8 évnyi aprólékos terepmunka után "az érintett Nyírperem-vidék történetének egyik legalaposabb ismerőjé"-től. Kapunk is érvnek látszó dumákat de ezért kár volt nyolc évet elfecsérelni:

A hírhedt nyíregyházi per mítoszaival kapcsolatban a történész világossá teszi, jogi szempontból a felmentésen kívül nem születhetett volna más ítélet. „Sosem lett meg a tárgyi tényálladék, vagyis a lány holtteste, a 14 éves Scharf Móric sokat idézett »nagyfalusi vallomásáról« pedig tudni kell, hogy vele, mint koronatanúval, nem tétették le az esküt a kikényszerített vallomására, így az jogi értelemben nem vált bizonyítékká” – mondja.
Ezekre most nem pazarolnám itt a szót, elég utalni arra, hogy igenis lett egy holttest, kétséget kizáróan az áldozat ruháiba öltöztetve, de kétséget kizáróan nem az ő holtteste, ilyet pedig miért preparálnának ártatlan vádlottak, illetve nagyhatalmú védelmezőik. Az pedig nagyon ügyvédes védekezés, hogy a koronatanú esketésének elmaradása miatt a tanúvallomás  jogi értelemben nem vált bizonyítékká, talán fel se tűnt a professzornak, hogy azt ő se mondja, hogy hazudott a tanú... Minket pedig nem az egykori per unalmas jogtörténeti vonatkozásai érdekelnek, hanem, hogy valóban lehetetlenség-e, hogy zsidók (egyes zsidók!) rituális célra gojok vérét veszik.

Most professzor-pinokkiónk hosszú orrát egy olyan hazugsága kapcsán leplezzük le, ami tipikusan beleillik a vérvád babona volta mellett kiálló nemzetközi zsidó- és zsidóbérenc lobbi stratégiájába, amiről egyébként a (személyes ismerője által maximálisan megvásárolhatónak tippelt) jobbikos felszólaló is beszélt, tehát nem a vérváddal illetve a zsidóságot, hanem az elvtelen összetartással és lobbizással vádolva őket:

A források szerint nem állja meg a helyét az Baráth Zsolt beszédében is feltűnt motívum sem, mely szerint a zsidó vádlottakat felmentő ítéletet felsőbb pénzügyi (és esetleg politikai) körök mondták volna tollba Kornis Ferenc bírónak, cserébe az akkori állami költségvetést levegőhöz juttató ún. rente conversio folytatásáért.
(ezt a magyarázatot én is idéztem a Tiszák filoszemitizmusáról szóló bejegyzésemben.)
 Az emlegetett hitelezői kör »származásáról« pedig annyit, hogy annak nemcsak a Rothschild-házak, de a berlini Disconto-Gesellschaft, egy igazi porosz pénzintézet is tagja volt” – ismerteti a helyzetet a lapunknak adott interjúban Kövér György.
Ez egy konkrétum, tehát ellenőrizzük, pár kattintás a neten:

John M. Kleeberg: The Disconto-Gesellschaft and German Industrialization: A Critical Examination of the Career of a German Universal Bank, 1851-1914
(A Disconto-Gesellschaft és a német iparosítás: Egy német általános bank karrierjének kritikus vizsgálata, 1851-1914)
160.old: "A Disconto-Gesellschaft másik fő családi dinasztiája a zsidó Salomonsohnok családja volt, amelyik hosszabb ideig volt jelen a cégben, mint a Hansemannok. Moritz Salomonsohn, egy zsidó bankár a Posen-vidéki Inowrocławból (Hohensalsa) a Disconto-Gesellschaft egyik alapítója volt 1851-ben..."

Werner Eugen Mosse: Jews in the German economy: the German-Jewish economic élite, 1820-1935
(Zsidók a német gazdaságban: a német zsidó gazdasági elit, 1820-193
220.old: " ... a Hansemannok... a protestáns papságból származtak. Azonban mellettük, velük együtt működött a rabbik sorától származó Salomonsohn-dinasztia Inowrocławból..."
Egy Igazi Porosz Pénzintézet és a gyermekcsábítás összefüggése?
 „A modern jogrendszerben nincs helye a vérvádnak” ???

A modern történettudományban és közéleti szakértői körben nincs helye  a hazudós Kövér Györgyöknek!!!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Költő hazudj, csak rajt' ne kapjanak, szól a közmondás. Bocsáss meg, de (jelenleg) a történettudományban és a szakértői körökben csak a Kövér Györgyöknek van helyük. De lesz még kutyára dér...
Gyula.

Bobkó Csaba írta...

Világos. Nem is értem, miért hagynak minket partizánkodni az interneten... Nyilván kevesekhez jut el, tehát veszélytelen. Eleve nem mindenki netezik, aki igen, azok zöme is pornót, vagy hasonlót néz rajta, tehát mi csaholhatunk, a holdat ez nem zavarja.

Névtelen írta...

Szia!

Kossuthnak és Petőfinek is voltak antiszemita kijelentései.

Vérváddal kapcsolatban 2 érdekesség – bár a hitelességük megkérdőjelezjető:

Sátánizmus - csecsemőket áldoznak fel egyes zsidó családok a hatalomért
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9w0L1gUhEKU
ill.:
http://theawarenesscenter.blogspot.com/

Kikeresztelkedett rabbi: "A zsidók keresztényeket ölnek meg, és vérüket veszik" – itt is egy zsidók többsége által nem ismert (haszid?) szektáról írnak és érdekesek a magyarázatok:

http://kuruc.info/r/6/95119/

Z

Bobkó Csaba írta...

Kossuthnak ifjúkorából ismerjük ilyen "botlását", későbbi életművével ezt sokszorosan "jóvátette", Eszlár ügyében is az "antiszemiták" ellen szólalt fel.
Petőfitől én eddig még csak erősen filoszemita kijelentéseket olvastam, márciusi ifjú és forradalmár költő társai körében is ez volt általános.
Valóban a haszidok, illetve szellemi forrásuk, a kabbala sabbatáji.franki irányzata a kulcs, bár lehet, hogy attól is régebbi az emberáldozós alviláég a zsidó valláson belül. Már a Tórában vannak érdekes részek.

Névtelen írta...

.Azért,hogy feltérképezhesség a másképgondolkodókat valamelyik logisztikai bázisukban...Bru-ha-ha

Névtelen írta...

Orkuta: 1764; Nagykálló: 1790; Szilágypér: 1791; Déda: 1825; Tiszaeszlár: 1882; Körmend: 1998; és nagyon elképzelhető, hogy Tényő: 2010....

Névtelen írta...

http://embers-eg.webnode.hu/news/munkacsy-mihaly-meztelen-not-olo-zsidokat-festett-/

Most akkadtam erre az érdekességre.

"Kalandregénybe illő történet bomlott ki előttünk, amikor utánajártunk egy amerikai forrásból érkező hírnek: Munkácsy Mihály, a festő, akinek legalább egy képét minden magyar ismeri, készített egy botrányos művet is. A monumentális méretű, és amúgy mesteri munka az európai kultúra egyik legsötétebb babonáját idézi teljes komolysággal: zsidók ölnek ártatlan lányt rituális okból."