"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2011. június 3., péntek

Tettrekész rendőr...

A korábban it található bejegyzést visszavonom és utólag elég rossz tréfának minősítem. Teljesen spekuláción és a sztori hőse iránti ellenszenven alapult.
Az iromány komolytalansága nem illett e blog részemről komolyan vett témájához, a bejegyzésekben tévedhetek, de komolyan gondolom őket, komolyan gondolom, hogy érdemes előregyártott "felülről kapott" történelemképünk felszíne alá benézni és tényeket keresni , azokat valódi nemzeti, (vagy általános emberi) érdekek alapján értékelni.
A Tettrekész szakszervezet utóbbi időben provokatív tevékenysége gyanúsan manipulációs célokat szolgált, a szakszervezet vezetőjének hatalomvágya taszít, de elítélem a kormány diktatórikus hatalmi technikáit is, hogy az igazságszolgáltatást kezdik bunkóként használni, amivel politikai ellenfelekre sújtanak le.

A "titkos zsidók" a zsidó identitás, mint romboló ideológiai termék, a szervezett zsidóság negatív történelmi szerepe és behatolási stratégiája különféle intézményekbe természetesen a Hamis Történelem(kép) leleplezésének továbbra is legitim témái, nem is másodrangúak, de ezt is elsősorban tényekre alapozottan kell feldolgozni.
Sajnálom, ha valakit megtévesztettem és komoly információnak tekintette a bejegyzést...

Nincsenek megjegyzések: