"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2012. július 20., péntek

Egyenként vadásznak le minket

Amikor Képíróért jöttek, nem szóltál, mert nem vagy Képíró.
Amikor Csatáryért jönnek, nem szólsz, mert nem vagy Csatáry.
Amikor érted jönnek a zsidó terroristák, már nem lesz, aki melletted szóljon!



Látod, kisfiam, így kell gojt ölni...

4 megjegyzés:

Gloucester írta...

Rövidre fogtad. Az eredeti szöveg idézetét jól átírtad. :-)

Bobkó Csaba írta...

Kevesebb néha több. Az eredeti demagóg hazugság volt, én csak a talpára állítottam a feje tetejéről. :-)
Természetesen tervezek hosszabban is írni a jelenségről, a "Zsidók öltek zsidókat, hogy..." sorozat folytatásaként.

Bobkó Csaba írta...

A kulcs az első kép. (függetlenül attól, hogy akik létrehozták, az Iszlám Testvériség, szinte biztosan illuminátus fedőszervezet) A lényeg, hogy a Holóbunkó a cionista csodafegyver, amivel állandóan csapkodják a gojok fejét és állandó rituális bocsánatkérésre és kárpótlásra kényszerítenek minket, miközben a Hitler-jelenség eredendően idegen a német, magyar, európai kultúrától és organikus társadalomfejlődéstől, ellenben a náci ideológia és gyakorlat minden fő elemének ordítóan a zsidó hagyományban, vagy annak egyes szélsőséges irányzatai hagyományában és ideológiájában vannak a gyökerei. Tehát a "mi nagy bűnünket" azok követték el, akik az áldozatnak adják ki magukat és "bosszút állnak" az igazi áldozatokon azért, amit nem azok követtek el.

A Hitler melletti fej, ha jól látom, az izraeli külügyminiszteré, de meglepő módon kb. így fog kinézni 10 év múlva Sz. Csanád... :-)

Névtelen írta...

Amikor a trafikokat vitték, nem szóltam, mert nem dohányzom.
Amikor a vasárnapi nyitvatartást vitték, nem szóltam, mert nem sosem jártam vasárnap boltba.
Amikor értem jöttek, senki sem maradt, aki értem szólt volna.

Ez mennyire demagóg hazugság? ;)

(mondjuk akkor se szóltam, mikor a Lágymányosi hidat Rákóczi hídra nevezték át, pedig...)

FL