"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2010. október 22., péntek

Lengyel püspökök "szexmissziója"

Sokunk kedvenc antiutópia-komédiája a lengyel "Szexmisszó" c. film, amelynek két férfihőse a közeljövő totalitáriánus-feminista falansztertársadalmába keveredve végül helyreállítja a természet Rendjét. Felébresztik az agymosással-vegyszerekkel férfinélkülözővé, sőt férfigyűlölővé tett nőkben a természetes vonzalmat a férfiak iránt, valamint egy sikeres szabotázzsal gondoskodnak róla, hogy az In Vitro gyerekgyárban végre fiúk is világra jöjjenek.
Hogy a lengyel filmipar e kiemelkedő terméke mennyire aktuális témát feszegetett a 80-as években, a szükségállapot feloldása után, azt ma még sokkal jobban látjuk, hiszen az eltelt huszonvalahány évben a feminista-genderista terror nagy lépéseket tett előre. Ennek horrorjáról és arról, hogy annyi emberellenes, gonosz trenddel együtt emögött is egy sabbateánus-frankista zsidó gyökerű globális háttérhatalom áll, egy kiváló forrás az egyik tipikus, tisztességes zsidó származású szerző, Henry Makow blogja: "Save the males"

Az utóbbi időben elég sok összeesküvéselméletet olvasok, angolul és lengyelül is, tervezem is, hogy itt a blogon is írok ezekről és a fejemben 15 évnyi lengyelországi tartózkodás után lassan összeálló képről a régi "Judeopolónia" terv nagyarányú megvalósultságáról és ugyanennek magyarországi változatáról.
(A lengyel társadalom évszázadok óta fokozódóan titkoszsidó, frankista befolyás alatt áll, ez a közeg diktálja a nemzzettudatot és a nemzeti hősöket, nagyrészt saját soraiból kiemelve őket.)
Szóval összeesküvéselméletekkel tömött agyamban mostanában elég kiemelt téma a katolikus egyház, kiemelten a Vatikán és az egyes püspöki karok, közte  a magyar elrohadtsága, korruptsága, szabadkőművesek és zsidók általi infiltráltsága is.

Most azonban a lengyel püspöki kar egy elég mellbevágó nyilatkozattal kicsit mintha menteni igyekezne a becsületét illetve a reményt, hogy még nincs minden veszve.


A lengyel közélet egyik régebben húzódó konfliktusa a haladárok/globalisták és a konzervatívok, életvédők,  köztük hivatalból a katolikus egyház között az "In Vitro" mesterséges megtermékenyítések engedélyezésének és állami támogatásának kérdése. A Szejm ma tárgyalt a témáról először. A katolikus egyház természetesen jól ismert életvédő álláspontja alapján, miszerint a magzat már emberi életet képvisel, kezdettől hevesen ellenzi az egészet. A mesterséges megtermékenyítések során ugyanis jóval több embriót hoznak létre, mint amennyit végül beültetnek és a "feleslegeseket" megsemmisítik. Felmerül továbá a lefagyasztásuk és más részletek is, amikre most nem térnék ki. Személy szerint ennyi alapján mostanáig az volt a véleményem a kérdésről, hogy az egyháznak elvi alapon teljesen igaza van, azonban pragmatikusan én nem tekintettem tragikus bűnnek, ha gyermektelen házaspárok megsegítése céljából tennének kivételeket, ügyelve az elkerülhető embriómegsemmisítések tényleges elkerülésére. Most van is ilyen óvatosabb változata a törvényjavaslatnak, amely előírná, hogy csak annyi embriót hozhatnak létre, amennyit ténylegesen be is ültetnek. (ez gyakorlatilag nem igazás lehetséges)


A püspöki kar múlt hétfői, a legfőbb közjogi méltóságokhoz címzett levelében viszont bedobott egy új érvet, jelszót és nem is akármilyet. Kijelentették, hogy "a mesterséges megtermékenyítés az eugenetika (emberi fajnemesítés) fiatalabb testvére, a legrosszabb képzettársításokkal a nem túl távoli múltból".
Azóta Kazimierz Nycz bíboros, varsói metropolita egy nyilatkozatban megerősítette, hogy nem erős retorikáról van szó, hanem komolyan gondolják:
Véleménye szerint e módszerrel "azt hajtják végre, amit az eugenetika során, a nemzet szelekcióját".

Természetesen ennél konkrétabban nem ment bele, kik szelektálnák a népességet és konkrétan milyen "faj" érdekében, azonban nekem a fentebb jelzett "összeesküvéselméletek" alapján természetesen az ugrik be, hogy egy országban (illetve többen...), ahol a nyílt és titkoszsidó elitek  évszázadok óta eluralták a politikai, gazdasági és kulturális vezető pozíciókat, ahol a nemzettudatban, a nemzeti hősök karában már régóta alkalmazzák a szelekciót, kiszelektálva a zsidóuralom ellen fellépő, vagy azt egyszerűen csak nem elősegítő potenciális (valódi) hősöket, történelmi szereplőket, ott miért ne próbálkozhatnának meg a kiválasztott(nak vélt) faj biológiai elterjesztésével is. Elvégre az országhódítás eleve ilyen célt szolgál.


A püspöki kar teljesen PC hivatkozása a náci rezsim eugenetikai kísérleteire sem akkora PC-ujjgyakorlat ez ügyben, mint első látásra tűnik.A rasszizmus nem egy eredeti német felfogás, ahogy nem is magyar, ez az idegengyűlölő, etnocentrikus zsidó közösségi identitás logikus velejárója. A történelem legnagyobb eugenetikai "kísérlete", pontosabban gyakorlata, a "gojokkal" való keveredés tilalma okozta a tényt, hogy elég jó eséllyel tippelhetjük meg egy viselkedése, tevékenysége alapján eleve gyanús emberről kinézete alapján, hogy zsidó származású-e.

Az eugenetikai, rasszista elméleteket hangoztató embertelen náci rezsim cionista gyökereiről pedig számos összeesküvéselmélet szól, amik számomra nagyon meggyőzőek, de erről később tervezek írni itt.
Szeretném, hogyha nem csak képzelődés lenne, amit belelátni vélek a lengyel püspökök (egy részének) akciójába...

3 megjegyzés:

Loxon írta...

Nahát, nem gondoltam, hogy valaha még olvasni fogok a Szexmisszióról. Oktatófilmként kellene vetíteni.

Bobkó Csaba írta...

Magyarországon az ifjabb korosztályok nem ismerik? Itt Lengyelországban klasszikus, amit rendszeresen leadnak a TV csatornák, van digitális felújítása, stb.
Azt nem kell ragozni, hogy a lengyel filmipar is zsidó irányítás alatt áll, a tudatipar többi részével együtt és e kiváló film szepreplőgárdájából pl. a legemlékezetesebb főhős, a komikusabb férfit. Maxot játszó Jerzy Stuhr zsidó (életművében kereszténygúnyoló alakításokkal is), a "Nagy Nővérnrk" álcázott eredetileg férfit játdzó színész pedig tippem szerint az.

Intuitív írta...

Megnéztem a filmet, bejött :)