"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2015. január 8., csütörtök

"Ezért jó a dzsihadistáknak/cionistáknak az, ami Párizsban történik" - A régi recept mindig beválik


Az Index "Ezért jó a dzsihadistáknak az, ami Párizsban történik" című cikkében ismerteti a Stratfor rövid elemzését a Charlie Hebdo vadliberális propagandistái elleni párizsi terrortámadásról. A lényeglátó szöveg egy minimális módosítása méginkább kiemeli számunkra, hogy az események elég nagy fokban, ha persze nem is mindenben kezdenek emlékeztetni az 1938-as németországi "Kristályéjszakára". Ezt a hasonlatot persze már nem a Stratfor állapította meg. Az 1938-as Kristályéjszakát egy párizsi merénylettel provokálták ki és egy fontos lépés volt a Második Világháború és különféle nemzetiségű, vallású, felekezetű emberek millióinak nem utolsósorban rituális, de egyben praktikus célú kiirtása felé. (közte keresztény németeké is.) Vajon mi felé mutat most a régi recept új alkalmazása, melynek ismét párizsi helyszíne talán a szakmabeli nagy elődök előtt tisztelgő profi történelemgyártók pokoli iróniájú célzása???

Kristályéjszaka, 1938
Kristályéjszaka, 2015. Franciaországi kebabüzlet egy mecset mellett.

Nézzük előbb az Index cikkének nagyobb részét, aztán a minimálisan módosított változatot az 1938-as helyzetre:
"A Stratfor biztonságpolitikai intézet elég világosan leírta, miért van szükségük a párizsi terrorakcióra és az ehhez hasonló merényletekre a dzsihadistáknak.  
Képzeljük el, mi a legnagyobb problémája egy dzsihadista stratégának! Az, hogy a muszlimok többsége képtelen elfogadni azt az állításukat, miszerint a nyugati civilizáció valójában az iszlám ellen vív háborút, tehát minden egyes muszlim ellen.
Teljesen mindegy, hogy egy dzsihadista őszintén hisz abban, hogy a Nyugat az ő szeretett vallása ellen harcol, vagy csak szimplán számításból nyomja ezt a propagandát. A cél ugyanaz: elhitetni a muszlimokkal a terroristák meséjét vagy ha úgy jobban tetszik, hazugságát. Nagyjából ez a Stratfor írásának lényege.
Ha a dzsihadisták nem követnének el terrorakciókat a nyugati államokban, akkor ezt a mesét is nehezebben hinnék el a muszlimok. Persze a többség így sem hiszi el, de ha sok-sok ilyen merénylet van, akkor nagyobb az esélye annak, hogy az üzenet végül csak eljut hozzájuk. A párizsi terrorakció célja a Stratfor szerint az, hogy növelje a feszültséget az Európában élő muszlimok és nem muszlimok között. A dzsihadisták stratégiája, hogy az ilyen akciókkal még jobban elmélyítsék a krízist. És persze a francia belpolitikát is befolyásolni akarják, mi több, ezen a ponton nekik is a szélsőjobboldal megerősödése kedvez.
A szélsőjobb bevándorlás-és muszlimellenes retorikája ugyanis éppen a terroristák meséjét igazolja vissza akarva-akaratlanul: azt, hogy a Nyugat gyűlöli a muszlimokat. Minél erősebb a szélsőjobb hangja, annál erőtlenebb az európai kormányoknak az a kommunikációja, hogy nem a muszlimokkal van a bajuk. Ez pedig a muszlimokban is növeli a félelmet. És minél nagyobb a muszlimok elleni ellenszenv és bizalmatlanság egy (európai) társadalomban, annál több európai muszlim fogja elhinni a dzsihadisták meséjét és utazik a Közel-Keletre, hogy értelmetlen háborúban haljon meg Allah nevében."
Most pedig helyettesítsük be a "dzsihadistákat" "cionistákra", és látni fogjuk, kiknek állt érdekében, hogy 1938. novemberében Párizsban Herschel Feibel Grynszpan,  a fiatal zsidó szélsőséges besétáljon a német nagykövetségre és agyonlője Ernst vom Rath követségi tisztviselőt, illetve kiknek állt érdekében később holokauszt néven tömeges zsidóirtást rendeztetni:
"A Kitalált Újkor elmeépség-biztonságpolitikai intézet elég világosan leírta, miért van szükségük a párizsi terrorakcióra és az ehhez hasonló merényletekre a cionistáknak.Képzeljük el, mi a legnagyobb problémája egy cionista stratégának!
Az, hogy a zsidók többsége képtelen elfogadni azt az állításukat, miszerint a goj civilizáció valójában a zsidóság ellen vív háborút, tehát minden egyes zsidó ellen.
Teljesen mindegy, hogy egy cionista őszintén hisz abban, hogy a gojság az ő szeretett vallása ellen harcol, vagy csak szimplán számításból nyomja ezt a propagandát. A cél ugyanaz: elhitetni a zsidókkal a cionisták meséjét vagy ha úgy jobban tetszik, hazugságát. Nagyjából ez a Kitalált Újkor írásának lényege.  
Ha a cionisták nem követnének el terrorakciókat a nyugati államokban, akkor ezt a mesét is nehezebben hinnék el a zsidók. Persze a többség így sem hiszi el, de ha sok-sok ilyen merénylet van, akkor nagyobb az esélye annak, hogy az üzenet végül csak eljut hozzájuk. A párizsi terrorakció célja a Kitalált Újkor szerint az, hogy növelje a feszültséget az Európában élő zsidók és nem zsidók között. A cionisták stratégiája, hogy az ilyen akciókkal még jobban elmélyítsék a krízist. És persze a német belpolitikát is befolyásolni akarják, mi több, ezen a ponton nekik is a szélsőjobboldal megerősödése kedvez. 
A szélsőjobb zsidóellenes retorikája ugyanis éppen a cionisták meséjét igazolja vissza akarva-akaratlanul: azt, hogy a nemzsidóság gyűlöli a zsidókat. Minél erősebb a szélsőjobb hangja, annál erőtlenebb az európai kormányoknak az a kommunikációja, hogy nem a zsidókkal van a bajuk. Ez pedig a zsidókban is növeli a félelmet. És minél nagyobb a zsidók elleni ellenszenv és bizalmatlanság egy (európai) társadalomban, annál több európai zsidó fogja elhinni a cionisták meséjét és utazik a Közel-Keletre, hogy értelmetlen háborúban haljon meg a Cion nevében."
---------- 
...illetve éljen korábbi európai, amerikai, stb. civilizált lakóhelye helyett egy sivatagban, vegyen részt az ottani őslakók hitlerista jellegű népirtásában és sirassa örökké vak bosszúra készen azokat a családtagjait, akikre a cionistáknak nem volt szüksége a Cion felépítéséhez, ezért a bábrezsimjükkel rituálisan feláldoztatták őket...
Praktikus tanács háttérhatalmi provokátorok számára: Ebben a szakmában éppúgy, mint a többiben, a jó öreg trükköket mindig érdemes leakasztani a szögről!

18 megjegyzés:

G. Balazs írta...

Jo iras ismet. Mar kezdtem azt hinni a cikk olvasasa kozben, hogy Te is bevetted a dzsihadistak, mint egysegesen fellepo muszlim terroristak mesejet. Minel tobb reszlet kerul a felszinre szamomra egyre gyanusabb az ugy, egyertelmuen az USA neokonjainak (persze nevezhetjuk cionsita hatterhatalmi eroknek is oket) malmara hajtja a vizet. 2011 utan ismet elokerult a jo oreg megbizhato muzulman terrorista kepe, akit gyulolni kell es akitol rettegni lehet civilizalt vilagszerte.... eljen!

Névtelen írta...

Valami nagyon hasonló cikkre számítottam! Gondoltam, hogy egy ilyen égbekiáltó aktualitás mellett ez a blog nem fog csak úgy elosonni.
Szuper!
/fortesinfide/

Bobkó Csaba írta...

A Charlie Hebdo lapot eredetileg HARAKIRI néven alapították meg! Igyekeztek a nevüknek megfelelni...

niknak írta...

Semmi ujat nem irtál, ezt itt azonnal feltételezték, mikor a személyi igazolványt véletlenül az autóban megtalálták. 2001-ben is igy volt.
Nem véletlenül lötték a tuszokat se le, igy azok hallgatnak.
De: a forrásod
" A fiatalember tettét az indította be, hogy egy akcióban sok zsidó családot - így az övét is - átkergettek Lengyelországba. Borovička kutatásai szerint Grynszpan francia börtönből a Gestapo fogságába került,"
a te forrásod kicsit lyukas!
A lengyelek hirtelenjében a nem Lengyelországban tartózkodo zsidoknak elvették az állampolgársági jogaikat, igy nem utazhattak vissza Lengyelbe. Sok lengyel-zsido (nics lenygel vagy magyar zsido, csak zsido van)igy a náciknál ragadt, mert a lengyelek nem engedték öket vissza, ezekhez tartozott az apja is. A nácik ezen zsidokat összegyüjtötték és áttoloncolták Lengyelbe, ahol ezek le lettek tartóztatva. Na erre gurult be a fia, és mérgében lepuffantotta a "nácit" Párizsban.
De ezt nem tudni?
Különben a náciknál nagyon sok lengyelböl jött zsido kapott menedékjogot, akiket a lengyelek kihajtottak, ha jól tudom ugy fél millió. A lengyelek hivatalossan a franciáknak egy ajánlatot tettek, hogy támadják le közössen a németeket, mig azoknak csak 100000 katonájuk van fegyverben, de ezeknek nem voltak támadó fegyvereik. Serették volna, valószinüleg ezek is a németeket kirabolni.
Kicsi a világ.

niknak írta...

Engem az érdekelne jobban, mikor a második világháborunak vége lett, az összegyüjtött zsidóknak nem volt szabad még két évig a táborokat elhagyniuk. Amerikai katonák örizték most a táborokat. Mikor Izraelt alapitották, akkor ezek a táborokból odamentek, vagy lettek szállitva.
Na most jön egy gyanu nekem. Ezek összehajtatták a nácikkal a zsidókat, megijesztették öket a nácikkal, hogy majd ezekkel késöbb egy országot tudjanak alapittani.
Egy ország alapittásához, földre és népességre van szükség. Földet szereztek, hogy a palesztinokat elhajtották, de egy zsidó se akart szabad akartából odamennei. Tehát belesegitettek ehhez a nácikkal.
De ha a nácik öket elgázositották, akkor valami nem stimmel. Na most persze az lenne a jó, ha utánnaszámolhatnánk, de hatmillio az érinthetetlen.

Névtelen írta...

Ide kivánkozik a tegnapi hir: a túlélő, Laurent Léger vallomása több ponton elgondolkoztató: “Egy pacák Allah Akbárt kiáltva berontott. A GIGN (csendőrségi különalakulat) vagy a RAID (a rendőrség elitalakulatának) tagjaira hasonlított, álarc volt rajta és teljesen feketében volt.”Elitalakulat viselet-ilyet nem árulnak minden sarki üzletben. Egy Allah Akbárt után némán mészárol! Nem dühöng, nem örjöng, legfeljebb csak megemliti a főszerkesztő nevét… csak végzi a munkáját. Természetesen teljes álcában. Ez nekem nagyon “hamis zászlós” akciónak tűnik. Profi, de egy túlélőt hagy, de nem azért, mert nem találta meg, hanem hogy legyen aki az “üdvözlését” majd közhirré tudja kiabálni. A helyszini fotók alapján nem lehetett volna itt eredményesen elbújni! Hagyták túlélni. A másik zavaros mondat: “Nem vettek észre”. Ez ugyebár többes szám. Akkor, hogy lehet, hogy egy ember mészárolt csak a tárgyalóban? “Miután kiment a folyosóra, néhány szót váltott valakivel. "Ekkor tudatosult bennem, hogy ketten vannak"”- Én inkább úgy fogalmaztam volna, hogy LEGALÁBB ketten vannak! Honnan tudja pontosan, hogy ketten vannak? Talán mert időközben ezt mondták neki, de kik és mikor? Megint zavar van a támadók száma körül. Mintha közölték volna vele, mit kell mondania- mi az ára az életének.

A másik hir a “SZeretünk Charlie” üzleti siker. Hogy lehet, hogy azonnal, minden országban, városban ilyen plakáttal rendelkezett mindenki? Valaki talán előre erről is intézkedett? A korábban 60 ezres példányszám, jövő héten 1 000 000. Ezt még pár hétig tartani lehet, sőt az azt követő hónapokban is megmaradhat a pár százezres példányszám. Hány szoros is a növekedés? A tulaj dönt a profilról, arról mik kerülhetnek bele az újságba, a főszerkesztő csak a végrehajtó, ahogy az újságiró is még alacsonyabb szinten...

Elszomoritó, hogy a tömeg ennyire megeszik mindent. És az már csak hab a tortán, hogy mennyire egyezik a testvérpár gyilkosság story a bostoni eseményekkel. Ami közös, hogy egyik esetben sem hagyták beszélni az ártatlan balek testvérpárt.
cs

niknak írta...

https://www.youtube.com/watch?v=XwkTZKuAxt8

Egyike a legjobbaknak, amit valaha is hallottam. Valahol angolul is megvan.

3:08 percnél megnézni, itt kapták a nácik a megbizást az IG Fárbe-tól a parlament felgyujtására és kaptak érte 400000 Reichsmarkot.

Bobkó Csaba írta...

Kedves "cs", nem követtem legutóbb, de gondolom, nem teszik közszemlére a lelőtt "testvérpár" holttestét, ahogy Oszamáét is jobbnak látták még útközben tengerbe dobni. Bár elvileg a nyomdában egy dolgozó bekötözte az egyik elkövetőt, kíváncsi lennék az ő személyleírására. Nyilvánvalóan manipulált esemény.

niknak írta...

http://www.liveleak.com/view?i=e7b_1420820113
Ez tegnap történt Párizsban miután a fickokat lepuffantották. Egy hirben se emlitették meg az utcai csatákat.

Névtelen írta...

Csaba,
Ez a link, most kicsit eltér a mostanitól, de igazodik az oldalad fő vonulatához:

„Isten, hogy az embert távol tartsa az égtől, hogy meg ne próbálja átlépni az ég és a föld határát; elrettentésül egykarú, egylábú, egyszemű őröket állított…”[2]

Azaz a lényeg az "egyszemű őrökön" van. Ez a néger törzs, alkalmazza a körülmetélést és ezzel együtt a metszőfog lereszelést, törést is mint beavatási szertartást.

források:
Herero néger monda, In: Marton Veronika: Világkatasztrófák, Matrona, Győr, 2011, 71. p.
Foghegyezés: http://www.kislexikon.hu/foghegyezes.html

cs

niknak írta...

http://sr-mediathek.sr-online.de/index.php?seite=7&id=15794&pnr=0
Németben multkorjában orditották a muzulok: "zsidokat elgázosittani" meg hasonlókat egy tüntetésen.
Erre sok feljelentés történt, ami mind le lett állitva, mert nem mindegy hogy azt ki ordibálja. A muzuluknak ez megvan engedve, mert ök állittólag nem ugy gondolják, ahogy azt ök ordibálják. Ez nem vicc, államügyész irta.
Ha a német (náci) ezt ordibálta volna, a világ förmedt volna fel.
A zsidók maguk nyugtatták meg a németeket, hogy ök nem félnek, mert ezek csak ordibálnak.
Ez mind show ami itt folyik, de ezt mindig tudtam.

gyuri55 írta...

http://www.echotv.hu/hatter-kep-2015-01-08-hatter-kep-1-resz

Névtelen írta...

http://www.whatdoesitmean.com/index1828.htm

?

Bobkó Csaba írta...

Sorcha Faal, egy jó öreg hoax-szájt. Ügyesen rakja össze a sztorikat, általában van benne 70% reális elem.

niknak írta...

Mit követelt a pápa 2013-ban amiröl mélységessen hallgatnak:
http://staseve.wordpress.com/2015/01/11/papst-erlass-vom-11-7-2013-wird-immer-noch-von-den-medien-ignoriert-2/

Aufhebung der Immunität aller Richter
Aufhebung der Immunität aller Staatsanwälte
Aufhebung der Immunität aller Rechtsanwälte
Aufhebung der Immunität aller Regierungsbeamten

Nem kell fordittanom. Ha ez megtörténne a világ békésebb lenne, vagy a jó felülkerekedne.

niknak írta...

http://w2.vatican.va/content/francesco/en/motu_proprio/documents/papa-francesco-motu-proprio_20130711_organi-giudiziari.html

itt angolul

niknak írta...

Mit követelt, támogatott Charlie Hebdo

http://alles-schallundrauch.blogspot.de/2015/01/charlie-hebdo-unterstutzt-das-nazi.html

A plakátjait megnézni és a szöveget rajta. Az ukrán nácikat támogatta, ezért "mindenki" most Charlie Hebdo!

gyuri55 írta...

http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2015-01-12-vilag-panorama