"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2015. március 6., péntek

Petőfi és a trauma-alapú tudatmódosítás


A trauma-alapú tudatmódosítás nem csak az összeesküvéselmélet-szájtok kedvenc témája, hiszen például  az e módszeren alapuló Monarch-programozás létezése és az USA állami szervei általi EGYKORI alkalmazása hivatalosan elismert tény. Konteós körökben általános feltételezés, hogy a különféle állami és nem állami hírszerző és hasonló szervezetek persze továbbra is alkalmazzák a kegyetlen módszert, ami viszont egyelőre nem hivatalosan megerősített információ. A modern tudatipar szórakoztatóipari részlegeinek egyik slágertémája, filmek, zenei klipek tucatjaiban feltűnő motívuma a szadista testi és/vagy lelki bántalmazással elért személyiséghasítás, az alternatív személyiségek létrehozása az áldozat tudatában. A Lady Gaga és mások klipjeiből jól ismert jelenséggel többször foglalkozott a háttérhatalmi okkult szimbolikát elemző The Vigilant Citizen szájt is. (pl.: "Origins and Techniques of Monarch Mind Control")  A Robert De Niro nevével fémjelzett Bújócska (Hide and Seek) c. 2005-ös thriller a Vigilant Citizen szerint "valószínűleg az egyik legszókimondóbb film a Monarch tudatmódosításról Hollywood történetében".

Talán már meg se lepődünk, hogy az illuminátusokhoz kapcsolt pokoli tudatmódosítás egyik legtipikusabb következményét, árulkodó jelét, melyről az elemzésből értesülhetünk, kedvenc állatorvosi lovunkon, Petőfi Sándor életművében fedezhetjük fel a lehető legkonkrétabb formában...


Angolul tudóknak érdemes a Vigilant Citizen filmelemzését teljes terjedelmében elolvasni, most csak egy részletet idézek belőle az illuminátus tudatmódosítás egy jellegzetes következményéről:

The Vigilant Citizen: “Hide and Seek”: The Most Blatant Movie About Monarch Mind Control Ever? ("Bújócska": Minden idők legszókimondóbb mozifilmje a Monarch-tudatmódosításról?)
Miközben Emily barátjával, Charlieval "játszik" (a tartók úgy manipulálják rabszolgáikat, hogy azok barátjuknak higgyék őket),  megdöbbentő ízlése alakul ki a beteges, rémisztő dolgok iránt. Az életből kiábránduló Monarch-rabszolgáknál gyakran tapasztalható a dolgok sötét oldala iránt növekvő vonzódás. A tartók igyekszenek létrehozni a kezdetben ártatlan gyermek rabszolgájuk ellentétes "tükörkép" személyiségét, miközben áldozatuk sötétté, eltorzulttá és zavarttá válik (ezért van rendkívüli jelentősége a tudatmódosítás szimbolikájában a dualista, fekete-fehér jelképkészletnek). Miközben a filmben soha nem látjuk konkrétan, amint Charlie "programozza" Emilyt, egyértelműen látjuk annak tüneteit és a változást Emily viselkedésében.
Most már tudjuk, mi lelte Petőfit a hírhedt Felhők-ciklus megírása előtt és alatt, hogy miért vált az illuminátus világrombolás propagandistájává, szócsövévé és miért hirdette az illuminátus vérontáskultuszt. Hogy miért emlegeti betegesen verseiben például a kivégzést többszázszor. (!!!) Mert a fent említett tünettel járó agymosáson, tudatmódosításon esett át. Egyelőre nem tudjuk megnevezni Tartóit, tudatmódosítóit, nem tudjuk, pontosan hol és mikor programozták, azonban a versekben, kiemelten az alábbiban lélegzetelállító módon figyelhetjük meg "annak tüneteit és a változást Sándor viselkedésében."

Petőfi Sándor: VÁLTOZÁS

Nem úgy van, amint volt. A földön
Minden mindegyre változik.
Multam s jelenkorom két testvér,
S egymást tán meg sem ismerik.

A tenyeremben hordtam egykor
Szivem, barátsággal tele;
Nem volt szükség, hogy kérjék tőlem:
Magam kináltam mást vele

Mostan ha kérik szívemet sem
Adom, nem adom senkinek.
Azt hazudom, ha jőnek hozzám:
"Nincsen szivem, eredjetek!"

Egykor ha szerelemre gyúltam:
Plátói szerelem vala.
Oly szentül hittem, hogy minden lyány
A mennyországnak angyala

Azt hittem!... most tudom, hogy inkább
Ördög, mint angyal a leány;
S nem sírok, ha nem kellek egynek,
Akad helyette akarhány

A hazaszeretet napom volt,
Mely melegíté lelkemet;
S mi mostan? holdvilág, mely sárga
Hideg sugárt arcomra vet.

Egykor ha a világ megbántott,
Kivánkozám a sírba le;
Most, épen mert bánt, élni vágyok,
Dacolni van kedvem vele.

Agyag voltam, hig, engedékeny,
Egy ujjal is átszúrható;
Márvány vagyok... ki rám lő: rólam
Rá visszapattan a golyó.

Fehér bor, szőke lyány, fényes nap
Hatottak egykor lelkemig;
Vörös bor, barna lyány, sötét éj,
Kedvem most bennetek telik!

Szalkszentmárton, 1845. október 8-16. között 


19 megjegyzés:

Bobkó Csaba írta...

"Az életből kiábránduló Monarch-rabszolgáknál gyakran tapasztalható a dolgok sötét oldala iránt növekvő vonzódás." Pl. Makovecz Imrénél: "Számomra a sötétség, amivel kommunikálni kell tudni, LEGALÁBB olyan fontos volt mindig, mint a fény."

"Ami a legfontosabb: a fa egyszerre nő fölfelé és lefelé, a fény felé és a sötétség felé. A lényegéhez a sötétség legalább annyira hozzátartozik, mint a fény. Mi ugyanakkor mindig csak arról beszélünk, ami látható: a levelek, a klorofil, a víz keringése a fában... a gyökérről sose beszélünk ugyanilyen hangsúllyal. Azt azért tanultuk, hogy a gyökér föloldja a sókat és azokat felhasználja a saját építéséhez, de arról már nem esik szó, hogy a fának a sötétséggel való kapcsolata ugyanakkora súlyú, ugyanolyan jelentőségű, mint a fénnyel való kapcsolata. Még az Istenhez is „fölfelé” imádkozunk, mert az Isten fönt lakik valahol az égbolt mögött. Ezzel foglalkoztunk, de a föld középpontjával, a sötétséggel, az azzal való kommunikációval soha. Számomra a sötétség, amivel kommunikálni kell tudni, legalább olyan fontos volt mindig, mint a fény."

http://ordoguzo.blogspot.com/2010/12/számomra-sötétség-legalább-olyan-fontos.html

Persze nem gondolom, hogy Makoveczet valakik szörnyű tortúrákkal agyprogramozták volna. Ő valószínűleg önként imádkozott a Pokolhoz, ahogy bizonyára Petőfit se kellett székhez kötözni...

Bobkó Csaba írta...

"Nekünk most az isten kevés,
Mert ő nem eléggé kemény;
Hozzád imádkozom, pokol,
Az új esztendő reggelén:
"Öntsd szíveinkbe minden dühödet,
Hogy ne ismerjünk könyörületet"

Petőfi Sándor, Újév napján, 1849

De tanulságos a Szerelem országa c. verse is a sötét dolgok felé fordulás, a perverzzé válás jeleként. A NÁSZÚTJÁN írt versben a "szerelem országa" öngyilkosokkal van tele...

Névtelen írta...

A MONARCH-kitűzők nagyon ütősek! Természetesen a cikk is. Ez az egész Petőfi-jelenség annyira sokkoló így visszanézve... Elolvastattam a cikkeidet egy 'outsider'ismerősömmel is, de csak azt kaptam válaszul, hogy néhány kiragadott idézet alapján még nem lehet ilyen radikális következtetést levonni. Persze nem számítottam sokkal többre, de azt hittem, hogy ennyi megcáfolhatatlan tényt azért nem lehet a szőnyeg alá söpörni, ráadásul azért szeretem ennek a blognak a cikkeit, mert a 'gójoknak' is megmagyarázod a szükséges háttérinformációkat, azaz nem kell hardcore konteósnak lenni a megértésükhöz. De a szőnyeg alá söprés persze fakadhat abból is, hogy túlontúl durva következtetéseket KELL levonni, HA a te elképzeléseid igazak.

Másik: megnéztem a Tágra zárt szemek c. opust. Mindamellett, hogy minden aprólékosan kidolgozott részlet klappol a számomra is egyre jobban nyilvánvalóvá váló bizarr valósághoz, mégis az volt az érzésem, hogy ez a film csak egy nagyon light verzióját villantja fel ennek az egész mocskos alvilágnak. Gondolom a könnyebb befogadhatóság miatt van ez így, meg hogy elsőre elég ennyi is.

Azt tervezem, hogy ma újranézem VigilantCitizenes szemmel a Bújócskát is. Mert hiába vannak gigászi spoielerek az elemzésben, konteós szempontból sokkal jobb élmény 'értő olvasással' nézni.

Visszatérve a cikkhez. Van pár nagyon kedves ismerősöm, akik általános iskolában tanítók, tanárok. Ha őket arról kérdezem, hogy ez a témakör mit jelent számukra (többségében rk. templomba járó illetők), akkor valami megfoghatatlan dologról kezdenek el beszélni, amiket a magyarságtudat, összetartozás stb. szavakkal lehetne körülírni. De hogy egy kereszténynek mi ünnepelni valója van márc. 15-én, azt még egyikük se tudta megmondani.

Tudom, hogy ez a kérdés a legmesszemenőbbekig teoretikus, de ha te a mostani -témába vágó- ismereteiddel elhatároznád, hogy magyar-töri szakos tanár leszel, végigszenveded az egyetemet (szerintem pusztán ezt megcsinálni is felérne a vértanúsággal) és bekerülsz egy teljen átlagos Kossuth Ált. iskolába, mihez kezdenél? Hogy lehet ezt a dolgot például gyerekeknek, de akár felnőtteknek is normális megvilágításba helyezni? Legbelül persze tudom, hogy ez a vonat már régesrég elment... Aki valamilyen indíttatásból utánaolvas, az talán megérti, de onnantól kezdve a legjobba teszi, ha erről hallgat. Elnézi, hogy a gyerekekkel trikolór csákót meg kokárdát hajtogattatnak; ha véletlen beteszi a lábát egy újkatolikus misére, akkor szépen végighallgatja a himnuszt meg a szózatot...

Hiába tudom, hogy ez az egész téma az átlagemberektől iszonyatosan távol van, egyébként tőlem is, bőven lefoglalnak a hétköznapi dolgok, az egyház nyilvánvaló összeomlásával együtt kezdem úgy érezni, hogy ez nekem nem fér a fejembe. Hogy jobb lenne az egészet nagyívben le... és nem foglalkozni ezzel, van az embernek elég baja. De így, hogy már tudok ezekről... és azt is tudom, hogy ezek nem holmi elvonatkoztatott dolgok, hanem nagyon is hatással vannak a mindennapjaimra, akkor is, ha nem akarom, így nem túl egyszerű.

Még a végén jogos lesz Arany J. szentenciája, csak az elnyomás és a zsarnokság (ha nem is közvetlenül fizikailag) éppen az általa megteremteni kívánt rendszer sajátja:
"Ne szülj rabot, te szűz! anya
Ne szoptass csecsemőt!..."

/fortesifide/

Bobkó Csaba írta...

Én Petőfi iskolába jártam! :-) Hát, ha a Tágra zárt szemek light, akkor az illumináltak nem szeretik az enyhe leleplezést se, mert Kubrick nem érte meg a bemutatót... A Vigilant most adott hírt egy rendezőről, aki erről az okkkult alvilágról forgatott, családostól eltették láb alól. Azt hiszem, vannak ilyen magyar-töri szakos tanárok, otthpn kellene kutatást végezni, milyen arányban és ezek hogy tanítanak. Arany javaslata teljesen illik az emberiség kiirtását tervező gnosztikus programba. Idéztem a katároknál, hogy ma is van ilyen világmozgalom (Vehme?) Nem lennék Vona Gábor március 15-én... :-) (szegény kokárdát fog hordani...)

gyuri55 írta...

A tudatmódosításnak/módosulásnak van egy "természetes" oka: maga a trauma. A trauma olyan esemény, amire az ember nincs felkészülve, nem tud védekezni ellene, nincs aki megvédi tőle (család, barát, közösség). Fekete lyukat okoz a lélekben/szívben, ami bizonyos fokig betokozódik, de sugárzik, bármikor kifakadhat. - Ha tágítom a kört, a szellemi hátteret is be kell vonni a magyarázatba: "...vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit nyeljen el.". - Bizonyára emberek is segítik, a "gonoszok". - Petőfi a hálójába/hálójukba került. De azért az egyik legnagyobb magyar költő gyönyörű verseivel. Negatív hatása is nagy, de pl. József Attiláé is. - Az illuminátusok, a háttérhatalom, a világerők mögött egyre világosabban felismerhető a nagy irányító, a Mammon: "Megmutatta neki a világ összes országát és azok dicsőségét, majd azt mondta neki: ’Ezeket mind neked adom, ha leborulva imádsz engem." - Természetesen fontos feladat a gonoszok tudatmódosító tevékenységének leleplezése. Köszönöm fáradozásaidat!

Bobkó Csaba írta...

A gonosz háéttérhatalom teljesen tudatosan vadászik a Nagy Tehetségekre. A 19. században nem utolsósorban az irodalom terén tette ezt Weishaupt útmutatása alapján (idéztem korábban), mert akkor még mozgókép nem lévén ez volt a leghatásosabb propagandaeszköz. Petőfi tehetségét felismerve az irodalom-menedzselés szektorában diktátorkodó közeg (Toldy-Bajza-Vörösmarty hírhedt vörösnyakkendős Triásza), vagyis a hazai illuminátus Helytartótanács csettintett a nyelvével és a kezükben levő profi gépezettel felépítette Petőfi "népi költő" imázsát és saját képére formálta az ifjú tehetséget. Petőfi magától a legkevésbé népi költő akart lenni, a nagyváros, a modernizáció vonzotta. Gyönyörű versek írására képes volt, azonban befogása, tudatmódosítása, propagandaszócsővé változtatása miatt ilyeneket elvétve írt!!! Akár csinálhatunk is itt egy leltárt, hogy melyikünk mit tart szépnek az életművében, amiknél kivonta magát a tudatmódosítás alól,amikben nem rombolt. Nem lesz sok... Nekem pár családtagjaihoz írt vers ugrik be, de ott is van ocsmány, pl. az Apám mestersége s az enyém. A táj- vagy szerelmes , netán hazafias verseiben is majdnem mindig felbukkan az illuminátus méreg, az uszítás.

Bobkó Csaba írta...

Kedves Gyuri, én is köszönöm neked, hogy megviilágítod a keresztény tanítást e romboló jelenségekről. A Gonosz és segítői művének felismeréséhez nem kellett Internet... Ez is mutatja, hogy nem a Modern kor velejárója a gonosz kísértés, a világ lerombolására történő csábítás, ez a lét velejárója a kezdetektől. Idéztem Petőfi verséből, Makovecztől, korábban Scholem kabbala-elemzéséből, hogy az e felforgató mozgalmakhoz tartozó emberek tudatosan imádkoznak a pokolhoz. Hogy a tudatmódosítás oka maga a trauma, azt persze e gonoszok jól tudják, ennek ismeretére alapozva építették fel módszerüket, hogy mesterségesen, szándékosan okoznak traumát és ezzel hasítják, megtöbbszörözik az áldozat személyiségképét , egy gonosz alteregóját hozzák létre. A Jekyll és Hyde-sztori is ennek ismeretéről árulkodik, persze a szerző okkultista volt. Mint a horror és utópia-sztorik szerzőinek mindegyike. (Huxley, stb.) Tehát itt is azt látjuk, hogy a gonosz nihilista mozgalmak a keresztény tanítást jól ismerve tudatosan teszik az ellenkezőjét annak, amit az parancsolatként, tanácsként mond az embereknek.
zubjektív értékelésem szerint József Attilánál sokkal jobb az arány a szép és jó versek, illetve a rombolás között, mint Petőfinél. Nyilván azért, mert bár Petőfivel ellentétben Jóuzsef Attila élete valódi traumákkal, pária-léttel kezdődött (Petőfi egy helyi "gazdagember" gyerekeként kezdte iskoláit, építette ki ambícióit!) József Attila tudatosan soha nem imádkozott a pokolhoz. Amikor olyan cigánydalt dolgozott fel, hogy "tiszta szívvel betörök, ha kell, embert is ölök", ami nyilvánvalóan egyfajta pokoli ima, szerintem ezt messze nem Petőfi-féle tudatossággal tette, és nyilván meg is bánta. Igaz, Petőfi utolsóként ismert verse is tükröz egy kiábrándulást addigi sötét eszményeiből, talán tekinthetjük ezt egyfajta gyónás csírájának. Lehet, hogy a Gonosz markából végül kicsúszott az ő lelke is...
Csak egészen mellesleg , ha a József Attila-vers előképe tényleg cigánydal volt, ez rávilágít, hogy a cigányok legelvetemültebb rétegének gátlástalan társadalomellenessége mögött is egyfajta sátánizmus áll. Érdemes lenne ezt a szálat továbbgondolni. Mert ez az integráció programjához is egy nélkülözhetetlen ismeret lehet. (Ha lesz idő integrálni...) Hogy a modern "kultúra" mögötti kabbala tudatosan sátánista, azt Scholem idézte a Zóhárból. (Hozzád kiáltok, Uram, a melységBE.)

gyuri55 írta...

Ha én lennék a "fekete játékos", ugyanezt csinálnám: tehetséges fiatalokat, jó kezdeményezéseket próbálnék befolyásom alá gyűjteni. Aztán velük, rajtuk keresztül szólalnék meg, elérve sokakat. Sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint kinevelni saját "fiakat". - Hallottam már tudatos trauma-okozókról, Drábik részletesen ír a jelenségről (nem olvastam). Én a korai traumák hatásait figyeltem meg: pl. abortusz, anyától, családtól elszakadás következményei. A gonoszban nincs moralitás, ahol tud, belép és foglyul ejt (Hókirálynő mese). Amivel segíteni lehet: befogadó, elszenvedő krisztusi szeretet. - József Attilánál inkább a kései verseire gondolok, amik egy érzékeny, hozzá hasonlóan sérült lélek számára nagyon veszélyesek. Attilát a háttér szellemi erők - ezen kívül - nem tudták tartósan szolgálatukba állítani. Adyt inkább, de az ő zsenije is fölöttük állt.

Névtelen írta...

leforgathatnák újra (remake) a 2 híres expresszionista filmet a Metropolist, meg Gólemet, csak egy kicsit felpörgetve a sztorikat, meg élénk színekkel, jobban fényelve. : )

itt egy RHCP szám, szándékosan a 20-as évek expresszionista rémfilmjeinek a stílusában : )

https://www.youtube.com/watch?v=rn_YodiJO6k

címe: Otherside : )

gyuri55 írta...

Épp most néztem:
http://indavideo.hu/video/Ember-robotok_-_A_bekattanos_gyilkos_Michael_Tsarion?honnan=Nemzeti_Hirhalo
előtte pedig:
http://indavideo.hu/video/Elme_kontroll_-_Mind_Control_magyar_felirat

Lehet, hogy Petőfi korában is értettek a közvetlen tudatmódosításhoz?

Bobkó Csaba írta...

Biztosra veszem, hogy igen, addigra az egy elég régi technika volt. A módszer egyik úttörőjének Giordano Brunót tartják! Jellemző, hogy egyre kevésbé tűnik a Gonosz Egyhát által ártatlanul, a Tudományért kivégzett mártírnak... (egy kicsit se). Az is jellemző, hogy a szabadkőműves felforgatók építették ki Bruno hőskultuszát is és e felforgató körökben, melyek a felforgatás politikai eszméit is képviselték, Petőfiék korára már javában alkalmazott tehnika lehetett a tudatmódosítás. Már a 17. századból vannak komoly nyomai pl. a traumatikus-kultikus beavatási szexuális perverzióknak. Blake, Swedenborg, stb. Petőfi A szerelem országa c. műve akár ilyesmik ismeretét is sejtetheti.

Névtelen írta...

Az Evola vírus - Kiért rajong Vona Gábor?

http://www.hetek.hu/hatter/201502/az_evola_virus_kiert_rajong_vona_gabor

gyuri55 írta...

Evola:
A demokratikus fogyasztói társadalomban használatos jelszavak dacára általánossá vált az erkölcsi érzéketlenség, a belső irányvesztés: a háború utáni embert általánosságban a jellem és minden igazi méltóság elvesztése, az ideológiai elsekélyesedés, a legalantasabb érdekek eluralkodása, a pillanatnak élés jellemzi. Ha ezt felismertük, látnunk kell, hogy az elsődleges probléma, amiből az összes többi fakad, lelki természetű: belülről kell újjászületni, megtalálni saját formánkat, rendet teremteni magunkban és kiegyenesíteni a gerincünket. Semmit sem tanult a közelmúlt leckéiből az, aki manapság illúziókba ringatja magát a tisztán politikai harc és egyik vagy másik formula vagy szisztéma lehetőségeit illetően, amennyiben ez nem jár együtt egy új emberi minőség kialakulásával. Íme az alapelv, amely még sosem látszott annyira nyilvánvalónak, mint manapság: ha egy állam olyan politikai és társadalmi rendszerrel bír, amely elméletben a legtökéletesebbnek számít, viszont selejtes az emberanyaga, nos, ez az állam előbb-utóbb lesüllyed a legalacsonyabb rendű társadalmak szintjére; míg az a nép, az a faj, amely igaz embereket, helyesen érző és biztos ösztönű embereket képes produkálni, magas civilizációs szintet ér el és megállja a helyét a legsúlyosabb próbatételekben is, s ezen az sem változtat, ha politikai berendezkedése fogyatékos vagy tökéletlen. Határozott álláspontot kell tehát elfoglalni azzal a hamis „politikai realizmussal” szemben, amely csak programokban, pártszervező problémákban, szociális és gazdasági receptekben gondolkodik. Mindez mellékes, nem tartozik a lényeghez. Hogy mennyit tudunk még megmenteni, az attól függ, léteznek-e olyan emberek, akik nem formulákat prédikálnak nekünk, hanem példaként állnak előttünk, nem szállnak be a tömegek demagógiájába és anyagiasságába, hanem az érzékenység és az érdek más formáit élesztik fel. Abból kiindulva, ami még fennmaradt a pusztítások közepette, apránként fel kell építeni az új embert, akit meghatározott szellem és megfelelő életfelfogás jellemez, és bizonyos elvekhez való állhatatos ragaszkodással van felvértezve- íme, ez a valódi probléma."
http://hu.metapedia.org/wiki/Julius_Evola

Bobkó Csaba írta...

Na, ez egy vírus. Evola levágta a bolha lábát, mire az megsüketült.

aves írta...

Természetesen vadászik a sötét oldal a nagy tehetségekre de ma már tenyésztik is őket a szó valódi értelmében.Régebben elsősorban a program pusztán egész családfákat jelentett akik generációkra visszamenően évszázadok óta gyakorolják az okkultizmus ,sátánizmus valamelyik formáját és így manipulálták az emberiséget -ennek egy formája volt csupán az ateizmus és a materializmus a tömegeknek szánt ópium-ők most kezükbe kapták a mai évszázadban régi bevált technikák mellé a szuper technológiát is ezért hatékonyságuk megsokszorozódott...Van olyan keresztény felfogás mely szerint az elmúlt két évszázad elképesztő technikai stb fejlődése mögött nem emberi szellemlények állnak- ennek a megértéshez szükséges ismerni olyan műveket mint Énoch könyve,Jubileumok Könyve ,Jaser könyve.....Teremtés Könyvének bizonyos fejezetei...nem véletlen a holt-tengeri tekercsek megtalálása sem 1945-ben és a zsidó állam létrejötte....Azt mondják minden történelmi esemény egyetlen egy célra összpontosul:Az antikrisztus eljövetelére és Krisztus visszatérésére....Kozmikus sakkjátszma...

Bobkó Csaba írta...

Ez a régi gnosztikus sport, ezt szolgálták ki hazai kuruc felkeléseink is. Ez ügyben ajánlom angulul tudóknak Yates: The rosicrucian enlightenment és a rá refelektáló "The rosicrucian enlightenment revisited" c. könyveket. Utóbbi egyik tanulmánya levezeti, hogy Cromwell kormányzata rózsakeresztesekből állt, egyik főideológusuk Comenius volt, hazai rozikurucaink keersztapja. A 17. századi világfelforgatás következő századi folytatásához pedig: MArgaret C. JAcob: The Radical Enlightenment - Pantheists, Freemasons and Republicans
Ezek fősodor történészek!

Life írta...

Én egy konkrét emberkísérlet vagyok,sajnos nem tudom meddig gyözöm,birom még erővel ami velem történik,lehet Nektek nevetséges és piti az egész.Számomra felfoghatatlan,hogy egy egészséges emberből mint Én egy szánalmas beteg embert akarnak csinálni,Pakolgatják a személyes cuccaimat,bejönnek a lakásomba a szobámba,belenyulnak az elzárt táskámba,minden össze-vissza van pakolva.Pedig én emlékszem mit hol és hogyan hagyok.Most kezdődott el a hang periódusa.Most nem hagynak aludni,de felvettem nem én halucinálok,tényleg van.Vagy más nézni akarta a szomszédom az alkonyatot angolul kimásoltam pendrivére aztán nála hindi nyelven szoltak a filmek,benne vannak a gépemben is,vagy ha filmet töltök a telomra eltunnek a fényképeim.Bejöttek a volt lakásomba az ajtom előtt zenéltek,Komplett idiotát csináltak belőlem.De benne volt egész Budapest,most idejöttem ki,de itt is kezdodik elolrol minden nem tudom meddig fogom birni.Drukkoljatok nekem,rámfér,ez is egyfajta emberkísérlet pszichés,nem monrach de tartalmaz olyan elemeket is amikor korházban voltam és egy hétig ugyanaz a dal ment a lényege te egyedul vagy mi meg sokan,vagyis nem tudok ellenuk harcolni az egész világgal mert én erre születtem.

Bobkó Csaba írta...

Georg Spöttle: a szíriai menekültek egy része okostelefonjaik képei alapján többes személyiségű tudatmódosított! Nincs okunk meglepődni... "A szakértő szerint arra biztosan lehet következtetni, hogy az ilyen ember vagy emberek többes személyiségűek és szimpatizálnak az erőszakkal, az erőszakos cselekedetekkel."
http://polgarportal.hu/hirozon/8068-georg-spottle-a-migransok-telefonjaban-talalt-tartalomrol-a-legbetegebb-amit-eletemben-lattam

Spöttle életrajza alapján egy német katonai hírszerző, nyilvánvalóan élete végéig szolgálati ember. Amiket mond, azt mindig e szűrőn át kell nézni. Ha a menekültbefogadás ellen a józan ész alapján eszél, már régebb óta, ez se lehet feletteseinek parancsa ellenére. A háttérhatalom tudatosan ugrasztja össze a feleket az általa keltett mesterséges konfliktusban, tudatosan építi fel az ellenállás hőseit is, mint Orbánt. Mégis érdekes Spöttle elszólása, hol vetnének be tudatmódosított, hasított személyiségű rabszolgákat, ha nem a szír pokolban, az Iszlám Államban és társaiban, amit ők teremtettek. Spöttle és szakmabeli társai tudhatnak erről ezt-azt, részleteket nemigen fogunk tőle hallani. Petőfiről is megállapíthatjuk e bejegyzés kapcsán, hogy az idézett verse által tanúsított tudatmódosítása is eredményezhette vértengeres, szadista kéjelgésekkel teli verseit. 1848-49 etnikai polgárháborús poklában a válogatott kínzások mögött is állhatott nem egy hasított személyiségű ügynök, a müdszer már akkor ismert volt. Wurmbrand is megállapít egy tudat-változást az ifjú Marxnál, ami után a rombolás eszméivel telik meg addig idealista tudata és ilyen verseket ír, ugyanezt idéztem Heinéről. Ők pedig mind ugyanahhoz a felforgató közeghez tartoztak. A tudatmódosítás egy széles körben alkalmazott módszer lehetett a Népek Tavaszát, mint Világforradalmi kísérletet előkészítő közegben. Vegyük észre, hogy a Petőfit futtató, a korabeli magyar tudatipar irányító illuminátus Triumvirátusához tartozó Vörösmarty is megőrült, és az ő verseiben is vanak ilyen emberiséggyűlölő motívumok. Ugyanez történt triumvir-társával, Bajzával! Bizonyára rajtuk is alkalmazták a tudatmódosítást. Csak Toldy-Schedel volt elég erős, de ő volt a tipikus szürke eminenciás, aki 48-ban se exponálta magát és simán vihette tovább az ügyeket az "önkényuralom" idején. Talán ő volt két társa tartója...

Bobkó Csaba írta...

Nagyon illik ide egy másik Petőfi-vers is:

Az én szivem, egy föld alatti lak,

Sötét, sötét!

Az öröm egy-egy fényes sugarat

Csak néha vét

Mélyébe e föld alatti háznak.

Ez a fény is csak azért pillant bele,

Hogy lássa a szörnyeket, mik ott tanyáznak,

Mikkel tele van, tele! –

(Az én szivem, Szalkszentmárton, 1846. március 10. előtt)

Csak most látom, hogy ezt és több szintén ideillőt Czeizel Endre már megpróbált értelmezni, bár nem sikeresen, mert nem számolt a sátánista beavatás, vagy trauma-alapú tudatmódosítás lehetőségével: http://www.liget.org/disabled/cikk.php?cikk_id=2730