"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2015. január 16., péntek

Izrael boldog, ha zsidót ölnek a Galutban



A párizsi terrortámadások a tervnek és a vezényelt  médiumok  tálalásának megfelelően elsősorban "iszlám kontra Európa" összecsapásnak, antagonizmusnak tűnhetnek a közönség naívabb része számára, de tudatosan erős az ügy zsidó vonala is. Mivel félő volt, hogy a kivégzett szerkesztők egy részének (zömének?) zsidó származását elhomályosítja ez az iszlám-Európa téma, illetve hogy ők látszatra minden vallást gyaláztak (bár persze az antiszemitizmusért kirúgás járt), a Rendezőség beleerőltetette az előadásba a szerkesztőségmészárláshoz nemigen passzoló kóserbolti túszdrámát is. Hogy egyértelmű legyen, hogy a zsidók is célpontok, "mint mindig". A rutinos izraeli mártírkultusz olajozott gépezetként lépett működésbe, az áldozatokat mind Izraelben temetik díszsírba és Netanyahu újra felszólította a fenyegetett francia tékozló zsidókat, hogy menjenek haza, atyjuk megbocsát és véd, DE CSAK OTTHON. Ez nekünk nem új, a cionizmus és az izraeli államgépezet a kezdetektől zsidókat öl hamis zászlós akciókban, hogy a túlélőket Izraelbe kényszerítse, de jó tudni, hogy ezzel többnyire a cionista izraeli és gyakran galut-beli "kiszsidó"  is tisztában van és HELYESLI...


A minapi párizsi kegyetlen titkosszolgálati színielőadás, illetve rituális emberáldozat nyomán egy nagyon jellemző hozzászólás hangzott el Antalffy Tibor bá, "az ország legidősebb bloggere" blogján, az "Én nem vagyok Charlie" című bejegyzésben. Természetesen én sem vagyok Charlie, és az Izraelben élő, kolozsvári születésű hozzászóló, Bálint, a tőle megszokott módon most is sok szempontból "normális", sőt szimpatikus véleményt tett közzé, ami mindig is megkülönböztette őt a megszokott ballib cionista érzelmű magyarajkú megszólalóktól. Kivéve egy pontot, amiben véleménye nem normális, azonban ez a perverz gondolat nem kevesebb, mint a modern Izrael állam talapzata, enélkül létre sem jött volna és ha ezt kihúzzák alóla, meg is szűnik:
én sem vagyok charlie hebdou. nem csak nem vagyok az, hanem én, az izraeli, rendkivül elitélem a nyomorult kis lapocska megvetendő szakosodását egyetlen területre: más népek, vallások utszéli stilusban való kigúnyolását. ami minket, izraelieket külön, majd azt nem mondanám személyesen sért, az ama tény hogy a szerkesztőség kizárólag zsidókból állt. nem csoda, hogy alig két nappal a merénylet után sok helyen izraelben, utcán, buszokon, vagy a kávéházakban itt-ott máris hallható az egészséges népvélemény: azt kapták, amit kerestek. amerikából bevándorolt presszóbeli barátaim szájából ez angolul jobban kifejezésre jut: they got what they pay for.
az utca emberének ilyes megnyilvánulásait ne keressétek a médiában, nem lesznek ott, hiszen világos, hogy a hivatalos izrael ” charlie”, ámde a nép és a politikusai nálatok is külön utakon járnak. itt jegyeznám meg, hogy ez nem az első eset, amikor az izraeli emberek nemigen hördülnek fel, ha itt-tt-ott a világban valahol a zsidó megüti a bokáját, és azért nem, mert a mi szemünkben minden külföldön élő, a gazdanépeket jelenlétével egyáltalán nem boldogitó zsidó az un. világzsidó-héberül galuti, azaz diaszpóra zsidó-és ha valahol bajba kerül, hát magára vessen. az ötvenes évek óta minden egyes galutzsidó ugyancsak törheti a fejét azon, hogy mit válaszol majd a gazdanép bármelyikének, ha az odalép elé az utcán és nekiszegezi a kérdest: mond zsidó, mit keresel te nálam, az én országomban, az én városomban, az én utcámban? tudom, tudom, ezt a kérdést ilyen, szándékosan leegyszerüsitve még soha zsidónak fel nem tettek. egyelőre.
térjek vissza pillanatra a lapocskához. nehezemre esik megérteni miként lehet megélhetési forrást lelni mások hitének , vallási szimbólumainak, szent embereiknek heti kigúnyolásából. ez akkor is megvetendő, alanyas valami, ha a zsidó szerkesztők néhanapján még a zsidó vallásnak sem kegyelmeztek. én például nem szeretem a cigányokat. nem tudom ha emlitettem már, életem első 13 évét kolozsvár egyik külvárosában éltem le, és a környékbeli 10-12 cigánycsaléd életvitelét, viselkedését tekintve seperc alatt egy életre megutáltam öket. és mégis, ha olyasvalakivel találkoznák, aki állandóan ocsmány, alacsonyrendű cigányvicceket mesélne, egy idő után bizony rászólnák hogy hagyja már abba, és teljesen világos hogy miért.
a franciaországi muzulmánok a vicclap elleni viszontválasza, az okok elemzése egy félkilométeres hozzászólást követelne, erre nem vagyok képes és erőm sincs hozzá,mert nemrég kórházban voltam, viszont nyúlfaroknyi beirásokkal sem lehet megfelelöen megértetni egy európaival a dolgok mibenlétét, tehát hagyjuk ezt.
Ez a cionizmus lényege. A többi vád között talán a legsúlyosabb, amit rá lehet sütni, hogy a legantiszemitább ideológia és mozgalom a világon, mert a "mezei" és "külső" "antiszemitákkal szemben sokkal erősebb érdekeltsége van a nemcionista zsidók gyűlöletére és terrorizálására, elsősorban hamis zászlós merényletekkel, melyek sorában a holokauszt nevű egészen gigantikus méretű volt, de lényegét tekintve ugyanolyan, mint a kisebbek. A cionisták nem éreznek együtt minden zsidóval, számukra a zsidók tömege egy emberanyag, melyet gátlástalanul idomítanak az általuk kreált "antiszemita" terrorral. A cionizmus nem a zsidók érdekvédelmi mozgalma, hanem az életüket és biztonságukat fenyegető legfőbb veszélyforrás...

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

2014. januárig 810 magyar kapta meg a kitüntetést, tehát azóta átlagosan kéthetente eggyel emelkedett a számuk[3] (például Almásy László, id. Antall József, Apor Vilmos, Bay Zoltán, Ferenczfalvi Kálmán, Ferenczy Béni és felesége, Várkonyi Géza és testvére Gyula,[4] Gidófalvy Lajos, Járosi Andor és felesége,[5] Karády Katalin, Karig Sára, Keken András, Király Béla, Kisházi Ödön, Kopácsi Sándor, Koren Emil, Koszorús Ferenc, Márton Áron, Michnai László, nagybaczoni Nagy Vilmos, Ocskay László, Olt Mária, Ottlik Géza és felesége, Pátzay Pál és felesége, Raile Jakab, Reviczky Imre, Salkaházi Sára, Slachta Margit, Szabó Károly, Szalai Pál, Szőnyi Zsuzsa, vagy Sztehlo Gábor)

Korábban minden Világ Igaza ültetett (vagy ültettek számára) egy nevét viselő örökzöld fát a jeruzsálemi Har Hazikaronon (Emlékhegyen), jelképezve, hogy „aki egy embert megment, egy egész világot ment meg”. Jelenleg ezt a hagyományt nem tudják folytatni, mivel a fáknak nincs több hely.

Névtelen írta...

Az ENT-ek Tanácsa Úgy döntött, hogy eldöntetlen. Ugyanis ha nincs hely mag és makk-nak, akkor minden hiába. Hely nincs. A mágusnak több esze lehetett volna, de nem. A lovasok rohannak, Rohan lovasai megoldják a rovás-írást.

Bobkó Csaba írta...

Helyesen: "Aki egy embert megment, az egész világot menti meg"
Arra célzol, hogy ha "nincs többé hely" a fáknak, akkor nem lehet már megmenteni a világot?

(az idézett mondatban,azt hiszem, a Talmudból a megmentett "ember" természetesen zsidót jelent)

Névtelen írta...

http://www.kislexikon.hu/zelotak.html
Felkiáltottak: Gyilkosság! Mai értelemben vett therror isthák, ugyanis cselekedeteik zavar keltése, másokra kenyni a gyilkosságot.

chich234 írta...

Szia Csaba,

Szeretnék veled egy rövid skype beszélgetést folytatni ha lehet.
Facebook: A Kocka
Youtube: Coronitaclassics

Várom jelentkezésed.
B. Csaba

Bobkó Csaba írta...

Itt is társaloghatunk a blog témáiról.