"A történelem előre „meg van írva”. A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják – a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. „kultúra”) gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak „úgy” a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)

"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)


"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )

2012. március 22., csütörtök

Kinek volt fontos, hogy MOHAMED 3 éves IZRAELI kisgyereket öljön Franciaországban?

Amennyiben elhisszük, hogy a cionizmus nem a kiszsidók érdekvédelmi mozgalma, hanem nagyhatalmú körök eszköze, amihez a zsidó tömegeket "ágyútölteléknek" használják, beleillenek a képbe a cionista titkosszolgálatok által tervezett antiszemita támadások, évtizedek óta:

"Zsidók öltek zsidókat, hogy a túlélőket Izraelbe kényszerítsék"

Az "ostromlott vár" pszichózist a zsidókban állandóan fenn kell tartani, hogy elhiggyék, hogy számukra egyrészt Izrael az egyetlen biztonságos menedék, másrészt, hogy az Iszlám az ő ellenségük.
Tehát a nagy eséllyel tudatmódosított, az USraeli titkosszolgálatok által kreált Al-KAida által kiképzett gyilkosnak egyrészt látványosan MOHAMED névre kell hallgatnia, másrészt francia-izraeli kettős állampolgárokat kellett megölnie, hogy a temetés látványosan Izraelben lehessen, az ország népét pszichikailag kondícionálva a tervezett perzsa háborúra, hogy megértsék, amíg nem számolnak le ezekkel az iszlám országokkal, sose lesznek biztonságban...

2 megjegyzés:

Gloucester írta...

Bármi lehet. Ez a dokumentumfilm is sokatmondó:
http://www.youtube.com/watch?v=qQpI0BqXKzg&feature=related

Bobkó Csaba írta...

Itt a részleges válasz akkor bejegyzésem címére: “A francia belügyi szervek és titkosszolgálatok felelőssége tehát óhatatlanul fel fog merülni a további politikai vitákban, ez elkerülhetetlen (péntek este már maga Manuel Valls is elismerte, hogy “vannak hibák a megfigyelési rendszerben”). Nem először és nem előzmények nélkül: a 2012 márciusi robogós gyilkos, vagy a toulouse-i merénylő néven elhíresült, 3 « felvonásban » 7 embert kivégzett Mohamed Merah esetében is kiderült, hogy a tettest korábban mind a rendőrség, mind a DGSE « jól ismerte », s utóbbi gyakorlatilag végig követte afganisztáni, pakisztáni stb. « kiruccanásain », kiképző körútjain.”

http://franciapolitika.blog.hu/2015/01/08/211_charlie_hebdo_kerdesek_vitak_kovetkezmenyek